Το πτώμα του βρέθηκε σε μία αυλή σπιτιού 30 μίλια νότια του αεροδρομίου Raleigh Durham, στην πόλη Fuquay-Varina – Έπεσε από 3.500 πόδια χωρίς αλεξίπτωτο
Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο ένας εκ των δύο πιλότων του αεροπλάνου που πραγματοποιούσε αναγκαστική προσγείωση, πήδηξε εκτός και σκοτώθηκε, ερευνούν οι αμερικανικές αρχές στη Βορεια Καρολίνα.
Το περίεργο περιστατικό σημειώθηκε στο διεθνές αεροδρόμιο Raleigh Durham την Παρασκευή, όταν ένα μικρό αεροπλάνο παρουσίασε βλάβη και πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση.
Δείτε τη στιγμή της ανώμαλης προσγείωσης:
Όταν το αεροσκάφος προσγειώθηκε στον διάδρομο, στο πιλοτήριο βρισκόταν μόνο ο ένας πιλότος. Ο άλλος πιλότος, ο 23χρονος Charles Hew Crooks βρέθηκε σε μία αυλή σπιτιού, σε απόσταση 30 μιλίων νότια από το αεροδρόμιο, στην πόλη Fuquay-Varina. Ο Crooks δεν φορούσε αλεξίπτωτο και οι αρχές πιστεύουν ότι το σώμα του έπεσε περίπου από τα 3.500 πόδια.
Τόσο η Ομοσπονδιακή Αρχή Αεροπορίας όσο και το Εθνικό Συμβούλιο Ασφάλειας Μεταφορών διεξάγουν έρευνα, αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.
skai/ scr
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 27 Δεκεμβρίου
- «Ο “Άνεμος” είναι από εκείνα τα τραγούδια που δεν τα ακούς απλώς…σε διαπερνούν», vid
- Γυναίκα δείχνει σε viral βίντεο ότι το να πετάς σκουπίδια στη Ν.Κορέα μοιάζει με «Tetris»!
- Το φρικιαστικό σόου που έδειξαν χριστουγεννιάτικα στη γερμανική τηλεόραση, vid
- Φωτιά σε διαμέρισμα στην Καλλιθέα – Χωρίς τις αισθήσεις τους εντοπίστηκαν δύο άνδρες
- Μητσοτάκης: Τα βιβλία που επέλεξε να διαβάσει στις γιορτές ο πρωθυπουργός – “Από πού να ξεκινήσω;”
- Νέες καραβιές μεταναστών στα νότια της Κρήτης – Εντοπίστηκαν συνολικά 70 άτομα
- Τουρκία: Δύο Γάλλοι πολίτες ήταν μεταξύ των θυμάτων από τη συντριβή του Falcon 50
- Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε ο Δήμος Αγίου Δημητρίου Αττικής μετά τις έντονες βροχοπτώσεις
- Πυρκαγιά σε διαμέρισμα στην Καλλιθέα – Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
Κύρια Θέματα









