ΗΠΑ: Απόλυτη φρίκη με επιστάτη δημοτικού σχολείου – Κατηγορείται πως έριχνε χλωρίνη και περιττώματα στο φαγητό των παιδιών

Ένας επιστάτης σε δημοτικό σχολείο στο Νιου Τζέρσεϊ κατηγορείται ότι βιντεοσκοπούσε τον εαυτό του να μολύνει το φαγητό της καφετέριας με σάλιο, ούρα και περιττώματα προτού αυτό σερβιριστεί στα παιδιά.


Ο βαθιά διαταραγμένος, προφανώς, υπάλληλος του σχολείου, ο οποίος είναι 25 ετών, συνελήφθη στις 31 Οκτωβρίου. Μια μέρα πριν υπήρξαν πολλές ανώνυμες καταγγελίες στο σχολείο σχετικά με την αποκρουστική του συμπεριφορά.

Σύμφωνα με ένορκη κατάθεση, το σχολείο διαπίστωσε τα όσα φέρεται να έκανε ο επιστάτης όταν ανέβασε τα σχετικά βίντεο μέσω της κρυπτογραφημένης εφαρμογής SMS Telegram.

Σύμφωνα με έγγραφα της δικογραφίας, οι τρομακτικές φερόμενες ενέργειες του 25χρονου περιελάμβαναν «ψεκασμό χλωρίνης σε δοχείο με αγγούρια» και «σκούπισμα του πρωκτού (…) και φτύσιμο σε σκεύη της κουζίνας και το ψωμί». «Πιθανότατα χρησιμοποιήθηκε για να ετοιμάζει φαγητό και σερβίρει στα παιδιά στον τόπο εργασίας του, με σκοπό να βλάψει τα παιδιά», σύμφωνα με τις αρχές.

Τα βίντεο φέρεται να έδειχναν επίσης τον 25χρονο «να ουρεί» σε μαξιλάρια και μπολ κουζίνας.

Σύμφωνα με την εισαγγελία της κομητείας Cumberland, οι ερευνητές εντόπισαν αντικείμενα που ταιριάζουν ή μοιάζουν με αυτά που απεικονίζονται στα βίντεο και προσπαθούν να προσδιορίσουν πόσο πρόσφατα έγιναν οι υποτιθέμενες πράξεις.

Η σχολική περιφέρεια συνεργάζεται στενά με το Υπουργείο Υγείας της κομητείας Cumberland για να διασφαλίσει ότι η προετοιμασία του φαγητού του σχολείου, τα σκεύη σερβιρίσματος και οι επιφάνειες έχουν απολυμανθεί σωστά και ότι τυχόν μολυσμένα τρόφιμα έχουν πεταχτεί.


Οι αρχές είπαν ότι βρίσκονται επίσης στη διαδικασία συλλογής δειγμάτων σωματικών υγρών του 25χρονου για να προσδιορίσουν εάν υπάρχει πιθανότητα μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών σε οποιονδήποτε στο σχολείο μπορεί να κατανάλωσε το μολυσμένο φαγητό.

(με πληροφορίες από enikos. gr / photo: pixabay)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί