Ιάπωνας πλήρωσε 15.000 δολάρια για να…γίνει σκύλος: «Αποφάσισα να γίνω κόλεϊ», vid

Ένας Ιάπωνας ξόδεψε 15.000 δολάρια για ένα εξαιρετικά ρεαλιστικό κοστούμι σκύλου που του επέτρεψε να...ζήσει για λίγο σαν το αγαπημένο του τετράποδο.

Ο εκκεντρικός Ιάπωνας Toko-san όπως ονομάζεται έδωσε σε μια ιαπωνική εταιρεία 15.000 δολάρια για να αποκτήσει ένα κοστούμι σκύλου σε φυσικό μέγεθος. Όπως είπε εκπλήρωσε έτσι ένα όνειρο ζωής, να ζήσει δηλαδή όπως το αγαπημένο του τετράποδο.Το βίντεο του μεταμφιεσμένου άνδρα έγινε viral στο διαδίκτυο και μύησε χιλιάδες φαν του, στο…alter ego του

Η εταιρεία που ανέλαβε την περίεργη αποστολή ονομάζεται Zeppet και χρειάστηκε πέρασε 40 ημέρες για να φτιάξει την ειδική στολή κόλεϊ. Δημοσιεύοντας φωτογραφίες του με το νέο του κοστούμι, ο Ιάπωνας είπε: «Έγινα κόλεϊ γιατί φαίνεται αληθινό όταν το φοράω. Σκέφτηκα ότι ένα μεγάλο ζώο κοντά στο μέγεθός μου θα ήταν καλό – λαμβάνοντας υπόψη ότι θα ήταν ένα ρεαλιστικό μοντέλο, έτσι αποφάσισα να γίνω σκύλος».

Το παράξενο βίντεο κλιπ του Toko-san ντυμένου με τη στολή κόλεϊ εμφανίστηκε στο YouTube στις αρχές Απριλίου και τον δείχνει να στέκεται στα τέσσερα μπροστά από την κάμερα, ενώ μία αστεία μελωδία πιάνου ακούγεται στο βάθος. Καθώς η μουσική παίζει, σηκώνει το δεξί του πόδι δύο φορές σε έναν εμφανή χαιρετισμό πριν σηκώσει το αριστερό του πόδι. Ο άνθρωπος-σκύλος φαίνεται στη συνέχεια να κυλιέται στο πάτωμα και να κουνάει τα πόδια του στον αέρα.

(newsbomb – φωτο:vid screenshot)

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί