Τί ισχύει για αυτό το είδος πάγου;
Ο πολυσυζητημένος premium πάγος σε σχήμα κύβου με συγκεκριμένες διαστάσεις και χαρακτηριστικά μπορεί σε τιμή λιανικής να πωληθεί από 8€ μέχρι και 10€ η συσκευασία 12 τεμαχίων.
Η τιμή χονδρικής αρχίζει από 40 λεπτά ανά τεμάχιο, με τους καταστηματάρχες να το κοστολογούν όπως σε αυτήν την περίπτωση 1€. Το κέρδος για αυτούς μπορεί να είναι και 150% για ένα κομμάτι πάγου.
Σύμφωνα με τους ειδικούς, ο εν λόγω κύβος πάγου σερβίρεται μαζί με premium ποτά για να διατηρήσει ατόφια την ποιότητα του αλκοόλ, με τους περισσότερους καταστηματάρχες να τον ενσωματώνουν στην τελική τιμή.
Η Λορέτα Τόσκα εξήγησε για τον premium πάγο: «Ένα κομμάτι πάγου σαν αυτό θέλει 6 ημέρες στο σύνολο για να παρασκευαστεί και έχει και υψηλό εργατικό κόστος. Το συγκεκριμένο κομμάτι πάγου θέλει περίπου μία ώρα για να λιώσει και δεν αλλοιώνει καθόλου την αίσθηση από το ανθρακικό. Φιλτράρεται με αντίστροφη όσμωση του νερό και ψύχεται για 4 ημέρες».
Μιλώντας στο Mega, η ιδρύτρια της εταιρείας ανέφερε ότι για την κατασκευή του συγκεκριμένου πάγου χρησιμοποιείται κανονικό νερό, κατόπιν αυτό φιλτράρεται με τα καλύτερα φίλτρα και αφαιρούνται το χλώριο, τα βακτήρια και τα άλατα.
dnews/ unsplash
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Επιβεβαίωσε και το Πεντάγωνο! Νέα περίοδος δείχνει να ξεκινά μεταξύ Ρωσίας και ΗΠΑ
- Η μπλε πεταλούδα Atlas με τα 229 χρωμοσώματα ανοίγει νέους δρόμους στην κατανόηση της εξέλιξης
- Αυτά τα μέτρα ανέφερε το ΥΠΑΑΤ για τον περιορισμό της ευλογιάς των αιγοπροβάτων
- Tο Taste Atlas τίμησε ξανά την Ελλάδα: Τα δύο παραδοσιακά γλυκά με τυρί στα καλύτερα του κόσμου
- Η Gen Z δίνει πνοή στα vintage και second hand καταστήματα – Η “γρήγορη μόδα” ήρθε και στην Ελλάδα
- «Θέλουμε να αποφύγουμε το lockdown»! Ανησυχία για την κτηνοτροφία και την γεωργία στην Ελλάδα
- Bασίλισσα Καμίλα: Το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί – Ελπίζει να αναρρώσει για την επίσκεψη Τραμπ
- Γκουτέρες: «Παρακολουθούμε τη συστηματική καταστροφή της πόλης της Γάζας»
- Νέες απόκοσμες εικόνες από το Κάλλιο – Αναδύθηκε το βυθισμένο χωριό στη λίμνη Μόρνου
- Ισραήλ: Αναχαιτίστηκε πύραυλος που εκτόξευσαν οι Χούθι της Υεμένης