Γυναίκα φτυαρίζει το χιόνι και τρώει επική τούμπα – Βίντεο

Μια γυναίκα έγινε viral όταν, προσπαθώντας να φτυαρίσει το χιόνι για να βγει ο σκυλάκος της από το σπίτι, γλίστρησε και έφαγε τα μούτρα της

Η γυναίκα ήθελε το σκυλάκι της να μπορεί να βγει από το σπίτι μετά τη χιονοθύελλα κι έτσι πήρε το φτυάρι κι άρχισε να φτυαρίζει το χιόνι για να φτιάξει διάδρομο. Όμως κάπου δεν τα υπολόγισε καλά και, δεδομένου ότι είναι πανεύκολο να γλιστρήσεις στον πάγο και να απογειωθείς, η γυναίκα προσγειώθηκε ανώμαλα.

Ευτυχώς, δεν χτύπησε και ο άντρας που τραβούσε το βίντεο, αλλά και η γυναίκα ξεκαρδίστηκαν στα γέλια. «Μην πέσεις στο χιόνι και μην το φτυαρίζεις κόντρα στον άνεμο!» την είχε προειδοποιήσει ο άντρας .

«Βοήθησέ με!» φώναζε η γυναίκα ανάμεσα στα γέλια της. Ο άντρας της έδωσε ευγενικά το χέρι του για να τη σηκώσει και τέλος καλό, όλα καλά συν κι ένα ξεκαρδιστικό viral βίντεο για τα social media.

@karissadhadden How’s your morning going?! #snowstorm2022 #fyp #slipperywhenwet ♬ Oh No – Kreepa

Οι χρήστες βρήκαν το πάθημα της γυναίκας εντελώς αστείο και απόλυτα τυπικό για τον Καναδά.

«Πώς να μου πεις ότι ζεις στον Καναδά, χωρίς να μου πεις ότι ζεις στον Καναδά» σχολίασε όλο νόημα κάποιος χρήστης.

«Δεν υπάρχει κάτι που να μην κάνουμε για τα ζωάκια μας!» παραδέχτηκε ένας άλλος, με αφορμή την επική τούμπα της γυναίκας στο χιόνι.«Μην το πετάς στον άνεμο. Λατρεύω τους άντρες που πάντα παρακολουθούν τις γυναίκες να το κάνουν και τους δίνουν οδηγίες. Και μετά γελούν» λέει κάποιος άλλος σχολιαστής για τον άντρα της «χιονάτης».

«Εντελώς καναδικό. Πέρασα 3 ώρες εκεί έξω. Μόνο τα μισά καθάρισα. Θα το τελειώσω όταν ξανά έχω όρεξη για χιόνι» σχολίασε ένας άλλος χρήστης για το φτυάρισμα στον Καναδά.

«Ο άντρας της βιντεοσκοπεί; Και γιατί δεν φτυαρίζει αυτός;» ρώτησε μια άλλη γυναίκα.

(sputniknews. gr / photo: unsplash)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί