Φλόριντα: Σοκ έπαθε γυναίκα – Βρήκε έναν αλιγάτορα μέσα στην κουζίνα του σπιτιού της! (video)

Σοκ έπαθε μια γυναίκα στη Φλόριντα στη θέα ενός απρόσκλητου επισκέπτη, ο οποίος εισέβαλε στο σπίτι της και θρονιάστηκε στην κουζίνα της: ενός αλιγάτορα με μήκος σχεδόν δυόμιση μέτρα!

Η Μαίρη Χόλενμπακ τράβηξε φωτογραφίες του ερπετού στο σπίτι της στο Βένις της πολιτείας αυτής των ΗΠΑ, όπου εμφανίζονται συχνά αλιγάτορες σε σπίτια.

Τα στιγμιότυπα έγιναν γρήγορα viral όταν τα ανήρτησε στο λογαριασμό του στην πλατφόρμα Χ o μετεωρολόγος Ματ Ντέβιτ.

Πώς μπήκε ο αλιγάτορας στο σπίτι
Η γυναίκα έβλεπε τηλεόραση όταν άκουσε την μπροστινή πόρτα του σπιτιού της να τρίζει. «Σκέφτηκα ότι κάποιος έκανε λάθος και προσπάθησε να μπει μέσα, επειδή συμβαίνει συχνά αυτό. Ωστόσο μέχρι να σηκωθώ και να πάω στην πόρτα ο αλιγάτορας βρισκόταν ήδη μέσα», είπε στο τοπικό δίκτυο WFLA.

Δύο πράγματα πέρασαν αμέσως από το μυαλό της: «Το πρώτο ήταν “Θεέ μου, ένας αλιγάτορας βρίσκεται στο σπίτι μου” και το δεύτερο: “πώς θα τον ξεφορτωθώ;». Όπως δήλωσε η Χόλενμπακ, το τηλέφωνό της βρισκόταν σε έναν πάγκο λίγα εκατοστά μακριά από τον αλιγάτορα. «Πλησίασα λίγο πιο κοντά κι άρπαξα το τηλέφωνό μου. Έτρεμα απ’ το φόβο».

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Οι Αρχές ανακοίνωσαν ότι το ερπετό οδηγήθηκε σε φάρμα με αλιγάτορες. Οι θεάσεις τους αυξάνονται αυτό το διάστημα στη Φλόριντα καθώς είναι περίοδος ζευγαρώματος και οι αρσενικοί αλιγάτορες γίνονται πιο επιθετικοί. «Μόνο στη Φλόριντα θα δεις αλιγάτορα στο σπίτι σου», δήλωσε χιουμοριστικά η Χόλενμπακ.

(Με πληροφορίες από iefimerida. gr / photo: pixabay)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί