ΕΛΕΟΣ! Μπλόγκερ ομορφιάς βάζει σπέρμα στην κρέμα της γιατί… φωτίζει αν και «μυρίζει περίεργα» (vid)

Αυτά κάνει το πολύ σερφάρισμα στο διαδίκτυο.

Η Κέλι Ζολάνσκι, από τη Νέα Υόρκη, σκέφτηκε για πρώτη φορά να χρησιμοποιήσει το συγκεκριμένο σωματικό υγρό αφού είδε ένα βίντεο στο διαδίκτυο που αποκάλυπτε πόσα «θρεπτικά συστατικά και πρωτεΐνη» περιέχει το σπέρμα.

Η 26χρονη Κέλι Ζολάνσκι ισχυρίζεται ότι διατηρεί το σπέρμα του φίλου της στο ψυγείο για να το χρησιμοποιεί ως κρέμα προσώπου.
Η Κέλι είδε ένα βίντεο στο διαδίκτυο σχετικά με το πόσα «θρεπτικά συστατικά και πρωτεΐνες» περιέχει το σωματικό αυτό υγρό, έτσι εμπνεύστηκε και είπε να το δοκιμάσει.

Η μπλόγκερ ομορφιάς ρώτησε έναν φίλο της αν θα μπορούσε να την προμηθεύει με σπέρμα, με τον άντρα να καλοδέχεται την πρότασή της και να κάνει τη σχετική «κατάθεση» σε μια μπανιέρα.
Η κοπέλα στη συνέχεια αναμιγνύει το σπέρμα με ενυδατική κρέμα για πιο καλή εφαρμογή, λέγοντας ότι «ξεφλουδίζει» όταν στεγνώνει.

Επίσης, σημειώνει ότι κάποιες φορές είναι «δύσκολο να διατηρήσει» τα αποθέματά της αφού είναι single.

Στο κλιπ της στο TikTok βάζει την κρέμα στο δέρμα της ενώ σχολιάζει το πόσο τη φωτίζει αλλά σημειώνει ότι «μυρίζει περίεργα».
Από τότε που το ανάρτησε στο διαδίκτυο, το βίντεο έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 3,3 εκατομμύρια views με περισσότερα από 299.300 likes και 11.800 σχόλια.


«Είναι μια φθηνή, σπιτική εναλλακτική λύση σε ακριβές μάρκες. Το διατηρώ σε ένα βάζο στο ψυγείο. Μένω μόνη μου, οπότε κανείς δεν θα χρειαστεί να το δει όταν φτιάχνω πρωινό» λέει.
«Είμαι ελεύθερη αυτή τη στιγμή και τηλεφώνησα σε έναν από τους φίλους μου. Τον πήρα τηλέφωνο στο FaceTime και ρώτησα αν μπορούσε να μου δώσει λίγο από το σπέρμα του» καταλήγει.

sputnik/ photo vid screenshot

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί