Έγινε… σαν είδωλο της… κορεατικής ποπ μετά από 10 χρόνια πλαστικών – Η μεταμόρφωση ενός νεαρού Βιετναμέζου

Ένας Βιετναμέζος έγινε διάσημος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τη δραστική σωματική του μεταμόρφωση με τη βοήθεια πλαστικής χειρουργικής, η οποία τον έκανε να μοιάζει με σταρ της K-Pop.

Η ιστορία της μεταμόρφωσης του Tran Dang Phuoc Cuong ξεκίνησε το 2009, όταν, μετά από ένα τραγικό τροχαίο, που είχε ως αποτέλεσμα ο πατέρας του να χάσει τη ζωή του και η μητέρα του να παλεύει για τη ζωή της στο νοσοκομείο, ο γεννημένος στο Da Nang έφυγε για σπουδές στην Κίνα. Εκεί, ο 17χρονος μαθητής εγγράφηκε σε μαθήματα κινεζικής γλώσσας, ώστε να μάθει τη γλώσσα και να αυξήσει τις πιθανότητες να βρει δουλειά για να συντηρεί τον εαυτό του. Στη συνέχεια, προσπάθησε να βρει μια δουλειά μερικής απασχόλησης και έμαθε ότι και η εμφάνισή του αποτελούσε εμπόδιο, γεγονός που τον ώθησε να υποβληθεί σε επεμβάσεις και να αλλάξει δραστικά την εμφάνισή του.

phoro: fb screenshot

Αφού προσπάθησε να βρει δουλειά ως χορευτής σε ένα δημοφιλές μπαρ της Σαγκάης και απορρίφθηκε επειδή δεν είχε αρκετά όμορφο πρόσωπο, ο Tran Dang Phuoc Cuong αρκέστηκε να εργαστεί ως σερβιτόρος εστιατορίου, αλλά αμέσως άρχισε να μαζεύει χρήματα για να αλλάξει το πρόσωπο που είχε αποδειχθεί εμπόδιο στο δρόμο για να γίνουν πραγματικότητα τα ονειρά του.


Το 2011, ο Cuong μπήκε για πρώτη φορά στο χειρουργείο, επενδύοντας σε ρινοπλαστική για να μειώσει το μέγεθος της μύτης του. Έξι μήνες αργότερα, υποβλήθηκε σε άλλη μια επέμβαση, αυτή τη φορά για να αλλάξει το σχήμα της μύτης του και να επιμηκύνει την άκρη της μύτης. Μετά από αυτή την επέμβαση, έκανε με αυτοπεποίθηση αίτηση για δουλειά ως φωτομοντέλο και άρχισε να σχεδιάζει τις επόμενες αισθητικές επεμβάσεις του.

Με την πάροδο των ετών, ο νεαρός Βιετναμέζος αναδιαμόρφωσε τα χείλη του, διόγκωσε το πηγούνι του, έκανε μια 12ωρη επέμβαση για να χαμηλώσει τα ζυγωματικά του, έκοψε το σαγόνι του, αναδιαμόρφωσε ξανά τη μύτη του και ουσιαστικά έγινε αγνώριστος για τους ανθρώπους που τον ήξεραν πριν δοκιμάσει ποτέ την πλαστική χειρουργική.

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ τις φορές που ήμουν ξαπλωμένος στο χειρουργικό τραπέζι με το φως της λάμπας χειρουργείου στα μάτια μου, τη μυρωδιά του αντισηπτικού, του αναισθητικού, των επιδέσμων και το πρόσωπό μου πρησμένο και αγνώριστο», δήλωσε ο Cuong στο DaNang24h.

«Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι οι πολλές πλαστικές χειρουργικές επεμβάσεις μπορεί να σε κάνουν “εθισμένο” σε αυτές, αλλά, στην πραγματικότητα, κανείς δεν είναι εθισμένος στον πόνο. Περισσότερες από μία φορές σκέφτηκα να τα παρατήσω πάνω στο χειρουργικό τραπέζι», συμπλήρωσε.

Όμως ο 29χρονος δεν άφησε ποτέ τον πόνο και την ταλαιπωρία των επανειλημμένων πλαστικών επεμβάσεων να σταθούν εμπόδιο στο όνειρό του να αλλάξει εντελώς την εμφάνισή του. Σήμερα, δεν είναι απαραίτητα υπέρμαχος της πλαστικής χειρουργικής, αλλά συμβουλεύει όσους το σκέφτονται να “το κάνουν” αν πιστεύουν ότι θα βελτιώσει τη ζωή τους και την αυτοπεποίθησή τους.
Σήμερα, ο Tran Dang Phuoc Cuong ταξιδεύει μεταξύ του Βιετνάμ, όπου διατηρεί διάφορες επιχειρήσεις, και της Σαγκάης, όπου εργάζεται ως μοντέλο.

(ethnos. gr / photo: video screenshot)

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί