Διάσημος φιδο-κυνηγός δέχεται δάγκωμα κόμπρας: Δίνει μάχη για τη ζωή του – Βίντεο

Αυτή είναι η ανατριχιαστική στιγμή που ένας γνωστός φιδο-κυνηγός από τη νότια Ινδία δέχεται δάγκωμα από μια τεράστια κόμπρα, με αποτέλεσμα να παλεύει για τη ζωή του.

Ο Βαβά Σουρές κλήθηκε σε μια κατοικημένη περιοχή στην επαρχία της Κεράλα όπου εντοπίστηκε μια φονική κόμπρα 2,8 μέτρων.

Ο Σουρές έφτασε γρήγορα στο σημείο και βρήκε την κόμπρα στον κήπο ενός σπιτιού. Επιχείρησε να το παγιδεύσει μέσα σε μια πλαστική σακούλα και τότε ήταν που το φίδι χτύπησε και τον δάγκωσε στο γόνατο.

Παρά το δάγκωμα του υπερ-δηλητηριώδους φιδιού, ο φιδο-κυνηγός συνέχισε την προσπαθειά του και τελικά κατάφερε να πιάσει την κόμπρα.Έδεσε ένα κομμάτι ύφασμα στο πόδι του για να εμποδίσει το δηλητήριο να εξαπλωθεί στο σώμα του, όμως η κατάστασή του έγινε κρίσιμη. Οι χωρικοί τον μετέφεραν αμέσως στο νοσοκομείο όπου χειροτέρεψε.

Παρ’ όλ’ αυτά, οι γιατροί του χορήγησαν αντιοφικό ορό και φαίνεται πως παρουσιάζει σημάδια βελτίωσης και έχει αρχίσει να αναπνέει χωρίς μηχανική υποστήριξη.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Σουρές είναι πολύ δημοφιλής και έχει καταφέρει να επιζήσει από περισσότερα από 300 δαγκώματα δηλητηριωδών φιδιών, κατά τη διάρκεια της πολυετούς καριέρας του ως φιδο-κυνηγός.

Το βίντεο με το δάγκωμα που δέχτηκε από την θανάσιμη κόμπρα ανέβηκε στα social media και αμέσως έγινε viral, με τους χρήστες στα κοινωνικά δίκτυα να τρομοκρατούνται και να εύχονται στον Σουρές να τα καταφέρει να βγει για ακόμα μια φορά ζωντανός.

«Δόξα τω Θεώ, αναρρώνει, Του εύχομαι ταχεία ανάρρωση. Προσεύχομαι για να γίνει γρήγορα καλά» ευχήθηκε κάποιος χρήστης.

«Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψεις αυτόν τον άντρα. Είμαι τόσο περήφανος που είναι από την Ινδία. Είναι ένας πραγματικός ζωντανός θρύλος των καιρών μας» σχολίασε κάποιος άλλος χρήστης.«Έχει σώσει πολλούς ανθρώπους από δαγκώματα φιδιών, οπότε ο Θεός σίγουρα θα τον σώσει» έγραψε ένας άλλος.

«Έχει πιάσει πάνω από 50 χιλ. φίδια, συμπεριλαμβανομένων και πάνω από 200 βασιλικές κόμπρες» ανέφερε ένας άλλος.

Δείτε το βίντεο – Προσοχή σκληρές εικόνες :

(sputniknews. gr / photo: video screenshot)

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί