Το γλυκό με το σύννεφο και τη βροχή από εστιατόριο με 3 αστέρια Μισελέν που έχει γίνει viral, vid

Αυτές τις γιορτινές ημέρες, πολλά είναι τα εστιατόρια που δημιουργούν εορταστικά μενού με μια τάση να… υπερβάλλουν.

Υπάρχουν ωστόσο και εστιατόρια που ανήκουν σε μια κατηγορία «εμπειρίας». Ο κόσμος δεν πηγαίνει εκεί για να διασκεδάσει την όρεξή του για φαγητό, αλλά για να ζήσει μια γενικότερη εμπειρία μέσω του φαγητού. Πιάτα με έμπνευση σε τοπία και μοναδικές δημιουργίες.

Ακόμα και όσοι αγαπάτε πολύ τα γλυκά, δύσκολα θα μπορούσατε να φανταστείτε πιάτα που σερβίρονται ως «επιδόρπια» σε τέτοιου είδους μαγαζιά. Κανένα είδους συμβατικό γλυκό δεν υπάρχει στα μενού τους. Ούτε κατά προσέγγιση.

Το τελευταίο διάστημα είναι πραγματικά… παντού στο ίντερνετ ένα γλυκό με ένα σύννεφο το οποίο πετάει και κανείς δεν γνωρίζει τι είναι. Στο TikTok, το Reddit, το Twitter, όπου κι αν κοιτάζει κανείς, κάποια στιγμή θα έχει δει αυτό το πραγματικά ιδιαίτερο γλυκό και θα έχει αναρωτηθεί τι είναι στην πραγματικότητα.

Πρόκειται για ένα γλυκό που σερβίρεται στο εστιατόριο El Celler de Can Roca στην Ισπανία που κατέχει τρία αστέρια Michelin. Το πιάτο μοιάζει μαγικό και παράξενο ταυτόχρονα. Μοιάζει με ένα σύννεφο που πετάει στον αέρα. Στο βίντεο βλέπουμε έναν άνδρα να τοποθετεί το επιδόρπιο που μοιάζει με σύννεφο στην πιατέλα.

@matadornetwork At El Celler de Can Roca, a 3 Michelin star restaurant in Spain, dessert is done a bit differently ☁️ This cloud is made of helium and distilled water 🎥 @Daniel Greve #ElCellerdeCanRoca #michelinstar #desserttok #Gironaspain #foodietravel ♬ original sound – Matador Network

(protothema – scr)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί