Ο λόγος για μια 31χρονη Βρετανίδα, Gemma Morgan, η οποία ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον 31χρονο Αμερικανό Leonel Vasquez, μέσα σε μια φυλακή της Βιρτζίνια στις 29 Δεκεμβρίου, λιγότερο από δύο χρόνια αφότου άρχισαν να ανταλλάσσουν μηνύματα online.
«Ακόμη νιώθω πεταλούδες στο στομάχι κάθε φορά που καλεί ή που το όνομά του εμφανίζεται σε ένα μήνυμα», είπε η γυναίκα με έδρα τη Σκωτία στο South West News Service για τον φυλακισμένο σύζυγό της, ο οποίος είναι κρατούμενος από το 2011.
«Η αγάπη μπορεί να ανθίσει παντού», συνέχισε, για να υποστηρίξει ότι δεν τη νοιάζει η καταδίκη του, καθώς «δεν είναι παντρεμένη με το παρελθόν του».
Το ζευγάρι ήρθε αρχικά σε επαφή στις αρχές του 2021, όταν η Morgan άρχισε να κάνει online μαθήματα ισπανικών με μια γυναίκα στις ΗΠΑ. Εκείνη της είπε κάποια στιγμή ότι είχε έναν γιο στην ίδια ηλικία με τη Morgan, ο οποίος είναι στη φυλακή. Αφού έμαθε ότι είχαν κοινά ενδιαφέροντα, αποφάσισε να του στείλει ένα μήνυμα.
«Συνδεθήκαμε αμέσως και έχουμε την ίδια αίσθηση του χιούμορ. Και οι δύο αγαπάμε τη μουσική των 90s και έχουμε τις ίδιες αγαπημένες ταινίες».
Μετά από αρκετούς μήνες ανταλλαγής μηνυμάτων, η σχέση του πήγε στο άλλο επίπεδο, της τηλεφωνικής συνομιλίας. Στη διάρκεια μιας από αυτές, τον ρώτησε για την καταδίκη του για βιασμό. «Του ζήτησα να μου πει όλη την ιστορία τηλεφωνικά. Ήταν πολύ σημαντικό για μένα», είπε, προσθέτοντας ότι την καθησύχασε το γεγονός ότι μίλησε μαζί του για αυτό το θέμα.
«Ήταν πολύ πολύ μικρός όταν συνέβη. Επιπλέον έχει κάνει τόσα πολλά στη φυλακή για να βελτιωθεί», τόνισε.
Η Morgan ταξίδεψε τελικά στις ΗΠΑ πέρυσι τον Απρίλιο και συνάντησε από κοντά τον Vasquez στη φυλακή.
Για εκείνον, ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, όπως λέει. «Ήξερα ότι είχα βρει τη μελλοντική μου σύζυγο. Ήθελα κάποια να με αγαπήσει πραγματικά για αυτό που είμαι. Αλλά σκεφτόμουν: Γιατί να θέλει κάποια εμένα».
Τρεις μήνες μετά την πρώτη επίσκεψη, ήρθε και η πρόταση γάμου, μέσω τηλεφώνου, και άρχισαν τα σχέδια.
Παντρεύτηκαν τελικά τον περασμένο μήνα, με μοναδικούς μάρτυρες τους δύο σωφρονιστικούς υπαλλήλους στον χώρο της φυλακής. Τους επέτρεψαν όμως να φιληθούν, να αγκαλιαστούν και να ενώσουν τα χέρια τους, ενώ είχαν και τον πρώτο τους χορό έστω και χωρίς μουσική.
Το ζευγάρι λέει ότι και οι δύο οικογένειες στηρίζουν την ένωση και ελπίζουν ο σύζυγος να αφεθεί ελεύθερος σε 4 χρόνια λόγω της καλής του συμπεριφοράς στη φυλακή.
(newsbeast – φωτο:pixabay)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας λόγω συγκέντρωσης διαμαρτυρίας του ΠΑΜΕ
- Κληρώθηκαν τα νέα μέλη του Ανωτάτου Ειδικού Δικαστηρίου και Εκλογοδικείου για το 2026-2027
- Τυχαίο και αυτό; Συνεχείς οι εξελίξεις σε ό,τι αφορά τους αγρότες στην Ευρώπη
- Άφωνοι οι παλαιοντολόγοι στην Ιταλία: Βρήκαν χιλιάδες αποτυπώματα δεινοσαύρων σε βράχους των Άλπεων
- Επιστολές για αιχμαλώτους πολέμου αντάλλαξαν η ρωσική και η ουκρανική πλευρά
- Απίστευτες εικόνες με μαλλιοτραβήγματα βουλευτών στο Μεξικό, vid
- Η Ουγγαρία υπέγραψε συμβόλαιο με τις ΗΠΑ για παράδοση 400 εκ. κυβικών μέτρων LNG ετησίως
- Μόσχα: Μυστηριώδης θάνατος αντιπροσώπου σερβικής εταιρίας εμπορίας όπλων
- Αυστριακή ORF για Eurovision: “Δε θα ‘πνίξουμε’ τυχόν αποδοκιμασίες στο ισραηλινό τραγούδι”
- Ακούστηκε στη Βουλή: «Ζούμε στην εποχή των τεράτων – Είναι ο πρώτος πολεμικός προϋπολογισμός»
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΜΕΤΡΟ
ΔΗΜΟΣΙΟ









