Αναγκαστική προσγείωση σε υπερατλαντική πτήση λόγω…διάρροιας!! – vid

Μη σου τύχει!

Αναστροφή στον αέρα πραγματοποίησε μια πτήση της Delta Airlines που είχε αναχωρήσει από την Ατλάντα των ΗΠΑ με προορισμό τη Βαρκελώνη.

Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, το Airbus A350 αναγκάστηκε να γυρίσει πίσω στην Ατλάντα και να προσγειωθεί εκεί, λόγω περιστατικού διάρροιας επιβάτη.

Όπως αναφέρει η New York Post, περίπου δύο ώρες μετά την απογείωση, o πιλότος της Delta επικοινώνησε με τον έλεγχο εναέριας κυκλοφορίας στην Ατλάντα και ζήτησε άδεια για να επιστρέψει στο αεροδρόμιο και να προσγειωθεί εκεί εξαιτίας «ζητήματος βιολογικού κινδύνου». Όπως ανέφερε, ένας επιβάτης παρουσίασε διάρροια σε όλο το μήκος του αεροπλάνου και γι’ αυτό ήταν επιβεβλημένη η επιστροφή.

https://twitter.com/i/status/1699240862339698952

Σύμφωνα με το Flightradar24, μετά την προσγείωση στην Ατλάντα οι επιβάτες και το πλήρωμα μεταβιβάστηκαν σε άλλο αεροσκάφος και η πτήση DL194 έφτασε τελικά στη Βαρκελώνη στις 5:10 μ.μ. την επόμενη ημέρα, περίπου 8 ώρες μετά την προγραμματισμένη ώρα άφιξης. Δεν είναι γνωστό εάν ο επιβάτης με τις στομαχικές διαταραχές βρισκόταν στο αεροσκάφος όταν προσγειώθηκε τελικά στην Ισπανία.

Το Airbus A350 με τον βιολογικό κίνδυνο καθαρίστηκε διεξοδικά από τα συνεργεία καθαρισμού της Delta και χρησιμοποιήθηκε για μία άλλη πτήση.

(protothema – pexels photo)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί