Ανακαίνιση του Τρόμου! Εκατοντάδες σάπια δόντια έπεσαν στο κεφάλι εργάτη σε παλιό μαγαζί

Οι χρήστες στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης Facebook ανατρίχιασαν όταν είδαν μια φωτογραφία με εκατοντάδες δόντια.


Το παράξενο εύρημα έκανε ο Μπάιρον Καρ κατά τη διάρκεια εργασιών ανακαίνισης σε ένα παλιό εμπορικό κατάστημα στο Νιου Χαμσάιρ των ΗΠΑ.

«Σε ένα παλιό εμπορικό στο κτίριο Φένιξ Χολ, ο εργάτης που κατέβαζε ένα παλιό σίδερο από το ταβάνι άρχισε να φωνάζει. Κατέβηκε από τη σκάλα με 5 δόντια που είχα πέσει από το ταβάνι» λέει ο άντρας στο σχόλιο της ανάρτησής του.

Κι όταν ο εργάτης ανέβηκε ξανά στη σκάλα για να συνεχίσει τη δουλειά του, βρήκε αρκετά δόντια ακόμα.
«Μερικές εκατοντάδες δόντια έπεσαν βροχή επάνω του. Για λίγη ώρα είχε φρικάρει. Παρακάτω βλέπετε μερικά από αυτά τα δόντια. Το αφεντικό μού είπε ότι υπήρχε ένα οδοντιατρείο στον δεύτερο όροφο, πίσω στη δεκαετία του 1950» εξηγεί ο άντρας για την ανατριχιαστική ανακάλυψη.


Μάλιστα, όπως λέει, κάποιο από τα δόντια ίσως είναι και δικό του, μιας και είχε πάει κι αυτός στον συγκεκριμένο οδοντίατρο όταν ήταν παιδί.


«Αυτό σημαίνει ότι ένα από τα δόντια ίσως είναι δικό μου. Το ιατρείο του ήταν λιγάκι τρομακτικό για μένα όταν ήμουν παιδί. Όλο σκούρο ξύλο, μαύρη καρέκλα κι αυτά τα οδοντιατρικά εργαλεία και ο τροχός» λέει ο Καρ.
«Το χειρότερο απ’ όλα είναι ότι έμοιαζε λες και ήταν δίδυμος του Άλφρεντ Χίτσκοκ.[…] Όταν μου έβγαλε το δόντι, του ξέφυγε από το χέρι και πέταξε στην άλλη άκρη του δωματίου κάνοντας μερικές αναπηδήσεις στο πάτωμα» θυμάται ο άντρας για το δόντι του.


«Ποτέ δεν το βρήκαμε. Είχα στεναχωρηθεί πολύ κι έκλαιγα» συνέχισε.


«Φαίνεται ότι όταν σκούπιζε το πάτωμα υπήρχε κάποια τρύπα από τη σωλήνα του καλοριφέρ και τα δόντια έπεφταν μέσα από εκεί» λέει ο άντρας.


Το παράξενο περιστατικό έγινε viral στα social media, με τους χρήστες να δηλώνουν ότι ακόμα θα έτρεχαν εάν τα δόντια είχαν πέσει στο δικό τους κεφάλι.

(sputniknews – φωτο:pexels)

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί