Ύποπτη κίνηση των διεθνιστών στις ΗΠΑ! Τι αποφάσισαν με αφορμή την Ρωσία

Θα χρησιμοποιήσουν την κρίση στο εσωτερικό της χώρας;;;

Στο διάταγμα που υπέγραψε ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν την Πέμπτη κήρυξε, με δικαιολογία την κατάσταση με την Ρωσία και την επιβολή κυρώσεων, εθνική κατάσταση έκτακτης ανάγκης, επικαλούμενος τον Εθνικό Νόμο Έκτακτης Ανάγκης και τον Διεθνή Νόμο για τις Οικονομικές Δυνάμεις Έκτακτης Ανάγκης.

Ο διεθνιστής Πρόεδρος, κατά αυτόν τον τρόπο, έχει εκτεταμένη στρατιωτική και οικονομική εξουσία λήψης αποφάσεων με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται ακόμα και για εντός και εκτός ΗΠΑ.

Οι καταστάσεις έκτακτης ανάγκης χρησιμοποιούνται συνήθως για την επιβολή κυρώσεων σε άλλες χώρες και το πάγωμα των περιουσιακών στοιχείων αλλοδαπών στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αλλά μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για να καλέσουν την Εθνική Φρουρά, να παρακάμψουν μέτρα προστασίας του περιβάλλοντος, να αλλάξουν ομοσπονδιακούς νόμους για τις προσλήψεις και τις αμοιβές, και να αναστείλουν τους μισθούς, την υγεία και την ασφάλεια για τους εργαζόμενους.

Μία άκρως ενδιαφέρουσα κίνηση.

Σημειώνεται πως ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, υπέγραψε διάταγμα την Πέμπτη, επιβάλλοντας ένα νέο γύρο κυρώσεων στη Ρωσία.

Οι νέες κυρώσεις στοχεύουν σε περισσότερα από 30 άτομα και οργανισμούς.

Ο Λευκός Οίκος κινήθηκε επίσης για να απελάσει περίπου δώδεκα διπλωμάτες της Μόσχας.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί