• Αρχική
  • Άρθρα
  • ΥΠΕΡΒΟΜΒΑ στην Ευρώπη! Σχέδιο ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ αλά COVID για έλλειψη καυσίμων – Ποιά μέτρα προτείνονται

ΥΠΕΡΒΟΜΒΑ στην Ευρώπη! Σχέδιο ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ αλά COVID για έλλειψη καυσίμων – Ποιά μέτρα προτείνονται

Ρεπορτάζ από την Ιρλανδία...

Όπως ισχυρίζονται μέσα ενημέρωσης, οι πολίτες στην Ευρώπη θα κληθούν να εργάζονται από το σπίτι σε περίπτωση μεγάλης κρίσης καυσίμων που πυροδότησε ο πόλεμος στην Ουκρανία, στο πλαίσιο μυστικών κυβερνητικών σχεδίων έκτακτης ανάγκης.

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ COVID;;; Μήπως θέλουν να περιορίσουν τους ανθρώπους σε λίγα μέτρα, όπως υπαγορεύει η Ατζέντα 2030;;;

Η Irish Independent παρουσιάζει, όπως διατείνεται, εμπιστευτικές λεπτομέρειες μιας άσκησης σχεδιασμού έκτακτης ανάγκης που πραγματοποιήθηκε πριν από 10 ημέρες μεταξύ όλων των μεγάλων κρατικών υπηρεσιών και της κυβέρνησης στην Ιρλανδία.

Η άσκηση σχεδιασμού υψηλού επιπέδου πρότεινε τρία σενάρια ελλείμματος εφοδιασμού καυσίμων, ενώ παρουσιάστηκαν και συζητήθηκαν πιθανές συνέπειες.

Στους αντιπροσώπους δόθηκε ένα σενάριο για έλλειμμα εφοδιασμού ντίζελ 20% τον Σεπτέμβριο και μείωση της προσφοράς κατά 35% τον Δεκέμβριο. Το τρίτο και πιο ακραίο σενάριο που προτείνεται για τον Φεβρουάριο του 2023, είναι εκείνο στο οποίο οι προμήθειες φυσικού αερίου και πετρελαίου δεν μπορούν να καλύψουν την ζήτηση για παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας.

Η Irish Independent μπορεί να αποκαλύψει ότι σε περίπτωση εθνικής κρίσης καυσίμων, τα έκτακτα μέτρα έκτακτης ανάγκης που συζητήθηκαν στην συνάντηση υψηλού επιπέδου (και σίγουρα συζητούνται και για άλλες χώρες) περιλαμβάνουν:

  • Όλοι οι μη απαραίτητοι εργαζόμενοι θα κληθούν να εργάζονται από το σπίτι
  • Θα τεθεί όριο σε όλες τις μη βασικές μετακινήσεις με αυτοκίνητο
  • Αυστηρό όριο στην ποσότητα καυσίμων που μπορούν να αγοράσουν οι οδηγοί ανά πάσα στιγμή
  • Εφαρμογή άμεσης και αυστηρής μείωσης του ορίου ταχύτητας στους αυτοκινητόδρομους.

Το σχέδιο περιλαμβάνει επίσης την εισαγωγή ενός συστήματος έκτακτης ανάγκης σύμφωνα με το οποίο οι αυτοκινητιστές με μονό αριθμό στο τέλος της ταξινόμησης του αυτοκινήτου τους θα επιτρέπεται να οδηγούν ή να ανεφοδιάζονται με καύσιμα μόνο σε εναλλακτικές ημέρες.

ΤΥΧΑΙΟ;;; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!!

photo pixabay

Tο el.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο κάτω από  το άρθρο, μόνο από όσους και όσες έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία DISQUS. Ο καθένας και η κάθε μία έχουν το δικαίωμα να εκφράζουν ελεύθερα τις απόψεις τους. Αυτό όμως  δεν σημαίνει ότι το el.gr υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Επίσης ξεκάθαρα θα διαγράφουμε  συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια αμέσως μόλις τα εντοπίσουμε  ή αμέσως μόλις μας καταγγελθούν. Ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το el.gr δεν φέρει καμία νομική ή άλλη ευθύνη, αφού στο διαδίκτυο ανωνυμία δεν υπάρχει.