ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ για εμβολιασμένους/ανεμβολίαστους: «Ήταν μια ΤΕΧΝΗΤΗ προσπάθεια», ΧΑΜΟΣ με το ΒΙΝΤΕΟ

Ο σώζων εαυτόν σωθήτω...

Μέτρα για την ανάσχεση της πανδημίας που θα αφορούν όλους τους πολίτες όχι μόνο τους ανεμβολίαστους πρότεινε ο καθηγητής Δημόσιας Υγείας και μέλος της Επιτροπής Τάκης Παναγιωτόπουλος, μετά την χθεσινή «υπερβόμβα» από την πρόεδρο της Επιτροπής Εμβολιασμών, Μαρία Θεοδωρίδου, η οποία ουσιαστικά παραδέχθηκε πως οι μελέτες που έλεγαν πως τα εμβόλια θα εξαφανίσουν τον ιό ήταν λάθος!!!

Ειδικότερα ο κ. Παναγιωτόπουλος εξήγησε ότι από τις αρχές του φθινοπώρου δόθηκε το μήνυμα ότι «μπήκαμε σε κανονικότητα» χωρίς αυτό να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα αλλά και ότι η διασπορά γίνεται μόνο από τους ανεμβολίαστους κάτι που όπως είπε «δεν στέκει επιστημονικά δυστυχώς».

«Ο υπερβολικός τονισμός ότι οι ανεμβολίαστοι μεταδίδουν περισσότερο, δίνει την αίσθηση στους εμβολιασμούς ότι είναι προστατευμένοι», ανέφερε και πρόσθεσε ότι τα περί επιδημίας ανεμβολίαστων δεν ανταποκρίνονται στα επιστημονικά δεδομένα και πέταξε την δική του ΥΠΕΡΒΟΜΒΑ:

«Η πανδημία των ανεμβολίαστων ήταν μία τεχνητή προσπάθεια για να αυξηθούν οι εμβολιασμοί»

Μάλιστα ο δημοσιογράφος κ. Πορτοσάλτε έδειξε να συμφωνεί λέγοντας «αυξήθηκαν κάπως οι εμβολιασμοί».

Χθες, η πρόεδρος της Επιτροπής Εμβολιασμών Μαρία Θεοδωρίδου κατά την σημερινή ενημέρωση παραδέχθηκε με τον πιο επίσημο τρόπο, πως τα εμβόλια ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΙΟ!!!

Εκτός των άλλων μίλησε για επικράτηση της μετάλλαξης Δέλτα, η οποία έχει φέρει νέα δεδομένα και μείωση ενθουσιασμού!!!

Δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Έντεκα μήνες μετά την έναρξη του εμβολιασμού για τον κορωνοϊό, έχει συγκεντρωθεί σημαντική γνώση και εμπειρία. Η εμφάνιση και ραγδαία επέκταση της μετάλλαξης Δέλτα μείωσε το αρχικό κλίμα του ενθουσιασμού.

Η αρχική αισιόδοξη άποψη, από σημαντικές μελέτες (σ.σ. ΤΩΡΑ ΛΕΝΕ ΑΛΛΑ ΟΙ ΜΕΛΕΤΕΣ. ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΑΝΤΕΚΡΟΥΑΝ ΤΙΣ ΤΟΤΕ ΜΕΛΕΤΕΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΝ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΓΝΩΣΗ) ότι τα εμβόλια θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε σημαντική μείωση και εξαφάνιση του ιού και να μειωθεί η διασπορά, αυτό δεν έγινε. Μοιάζει ότι ο ιός θα παραμείνει μαζί μας όπως και ο ιός της γρίπης. Θα είναι δηλαδή άλλος ένας ενδημικός ιός του αναπνευστικού», σημείωσε η κυρία Θεοδωρίδου, ισχυριζόμενη βέβαια ότι τα εμβόλια, σύμφωνα και με το Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νοσημάτων μειώνουν τον κίνδυνο σοβαρής μόλυνσης ή θανάτου.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί