Πάρτε μελέτες ΝΑ ‘ΧΕΤΕ!!! Παραδοχή ΚΟΛΑΦΟΣ από Θεοδωρίδου για τα εμβόλια: Δεν έγινε αυτό που λέγαμε, vid

Θα γίνει ΧΑΜΟΣ!!! ΟΙ εμβολιασμένοι θα ψάξουν μέρη να ξεσπάσουν!!!

Η πρόεδρος της Επιτροπής Εμβολιασμών Μαρία Θεοδωρίδου κατά την σημερινή ενημέρωση παραδέχθηκε με τον πιο επίσημο τρόπο, πως τα εμβόλια ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΙΟ!!!

Εκτός των άλλων μίλησε για επικράτηση της μετάλλαξης Δέλτα, η οποία έχει φέρει νέα δεδομένα και μείωση ενθουσιασμού!!!

Δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Έντεκα μήνες μετά την έναρξη του εμβολιασμού για τον κορωνοϊό, έχει συγκεντρωθεί σημαντική γνώση και εμπειρία. Η εμφάνιση και ραγδαία επέκταση της μετάλλαξης Δέλτα μείωσε το αρχικό κλίμα του ενθουσιασμού.

Η αρχική αισιόδοξη άποψη, από σημαντικές μελέτες (σ.σ. ΤΩΡΑ ΛΕΝΕ ΑΛΛΑ ΟΙ ΜΕΛΕΤΕΣ. ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΑΝΤΕΚΡΟΥΑΝ ΤΙΣ ΤΟΤΕ ΜΕΛΕΤΕΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΝ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΓΝΩΣΗ) ότι τα εμβόλια θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε σημαντική μείωση και εξαφάνιση του ιού και να μειωθεί η διασπορά, αυτό δεν έγινε. Μοιάζει ότι ο ιός θα παραμείνει μαζί μας όπως και ο ιός της γρίπης. Θα είναι δηλαδή άλλος ένας ενδημικός ιός του αναπνευστικού», σημείωσε η κυρία Θεοδωρίδου, ισχυριζόμενη βέβαια ότι τα εμβόλια, σύμφωνα και με το Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νοσημάτων μειώνουν τον κίνδυνο σοβαρής μόλυνσης ή θανάτου.

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί