«ΥΠΕΡΒΟΜΒΑ»! Ισχυρισμοί «ΦΩΤΙΑ» από πρώην συνεργάτη της Pfizer: «ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΛΑΜΠΕΙ, έχω φωτογραφίες»! vid

Τι ουσίες φέρεται να περιέχει! Ανώτατη συνεργάτιδα της Pfizer άρχισε να τρέχει μόλις δημοσιογράφοι άρχισαν να της κάνουν ερωτήσεις!!! Παρατίθεται απλά το ρεπορτάζ, χωρίς να λαμβάνεται η παραμικρή θέση υπέρ ή κατά των φερόμενων αποκαλύψεων

Τα φιαλίδια εμβολίου Pfizer/BioNTech λάμπουν με μπλε φθορισμό και περιέχουν ένα ένζυμο που ονομάζεται Luciferase!!!

Αυτό δήλωσε μία πρώην συνεργάτης της Pfizer, η οποία, άπαξ και ισχύουν οι ισχυρισμοί της, ανάβει νέες «φωτιές»!!!

«Το εμβόλιο λάμπει, τουλάχιστον το Pfizer», δήλωσε συγκεκριμένα η Melissa Strickler, η οποία εργάστηκε για τον φαρμακευτικό κολοσσό για σχεδόν 10 χρόνια και συγκεκριμένα στο μεγάλο εργοστάσιο της Pfizer στο McPherson, στο Κάνσας, , όπως τονίζει σε άλλο μέσο ενημέρωσης αυτή την φορά.

Μεταξύ άλλων αναφέρει: «Το εμβόλιο λάμπει, τουλάχιστο της pfizer το κάνει, και τα μόνα στοιχεία που γνωρίζω, ότι μπορούν να το κάνουν αυτό, είναι το sm-102 που ονομάζεται  luciferous -(λουσιφεράση) και το οξείδιο του γραφενίου. Στην Pfizer ισχυρίζονται ότι και τα δύο δεν περιέχονται εκεί.

Φαίνεται σαν κάποιος να πήρε ένα μπλε φωσφοριζέ ραβδάκι, το άνοιξε και το έριξε μέσα στο φιαλίδιο. Αλλά λάμπει μόνο αν υπάρχει φως, και αν είναι γύρω από ένα σκοτεινό περιβάλλον όπως ένα σκούρο φόντο ή, ένα σκοτεινό τραπέζι. Έχω φωτογραφίες από αυτά».

 «Οπότε λέτε ότι αυτό το γραφένιο είναι μέσα στο εμβόλιο της pfizer;», την ρωτά ο δημοσιογράφος.

«Πιστεύω ότι η Λουσιφεράση έχει λίγο περισσότερο βάρος, που νομίζω ότι υπάρχει εκεί. Το οξείδιο του γραφενίου έχω επίσης λόγους να πιστεύω ότι περιέχεται εκεί, αλλά δεν μπορώ να το αποδείξω ούτε αυτό.

Η λουσιφεράση είναι μια λαμπερή χημική ουσία που βρίσκεται σε πυγολαμπίδες, σε φυτά και ψάρια. Είναι το είδος μιας οργανικής ύλης και λάμπει. Αναλόγως με τον συγκεκριμένο τύπο χημικής ένωσης είτε θα λάμψει πράσινο σαν πυγολαμπίδα ή μπορεί να λάμψει μπλε.

Νόμιζα ότι όλα αυτά τα πράγματα ήταν θεωρίες συνωμοσίας, και μετά είδα έναν γιατρό να να λέει ότι χρησιμοποιούν κώδικες στα αντικείμενά τους και σημείωσα αυτούς τους κωδικούς και διαπίστωσα ότι το sm 102 είναι η Λουσιφεράση. Τότε έστιελα e-mail στην Pfizer και τους ρώτησα: «Είναι η Λουσιφεράση το εμβόλιο, μου απάντησαν πως η Λουσιφεράση  είναι στη δοκιμή του εμβολίου, αλλά δεν θα συμπεριληφθεί στο τελικό εμβόλιο», απαντά η Melissa Strickler

Δείτε το βίντεο, το οποίο παρατίθεται δημοσιογραφικά:

Σημειώνεται πως η πρώην συνεργάτης της Pfizer είχε εμφανιστεί και στο Project Veritas, ισχυριζόμενη πως αποκαλύπτει συγκλονιστικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δείχνουν στελέχη εταιρειών να διατάζουν το προσωπικό να σιωπήσει σχετικά με την χρήση ανθρώπινου εμβρυϊκού ιστού στις εργαστηριακές δοκιμές του εμβολίου COVID της εταιρείας.

Μάλιστα, όταν οι δημοσιογράφοι εντόπισαν Ανώτατη Διευθύντρια της Παγκόσμιας Έρευνας της Pfizer και την ρώτησαν για τα εμβρυϊκά κύτταρα, αυτή άρχισε να τρέχει!

Δείτε:

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί