Θέλει ο BILL GATES να κρυφτεί και η Λουσιφερ-άση δεν τον αφήνει

Σας δίνω αρχικά στοιχεία από την εγκεκριμένη από την νέα τάξη WIKIPEDIA για να μη μου πει κανείς ότι δίνω FAKE NEWS. Η λουσιφεράση είναι ένας γενικός όρος για την κατηγορία των οξειδωτικών ενζύμων που παράγουν βιοφωταύγεια. Αν δηλαδή τα εισάγουν στο δέρμα σας, αυτά υπό τις κατάλληλες συνθήκες θα φωσφορίζουν και θα είναι ορατά. […]

Σας δίνω αρχικά στοιχεία από την εγκεκριμένη από την νέα τάξη WIKIPEDIA για να μη μου πει κανείς ότι δίνω FAKE NEWS.

Η λουσιφεράση είναι ένας γενικός όρος για την κατηγορία των οξειδωτικών ενζύμων που παράγουν βιοφωταύγεια. Αν δηλαδή τα εισάγουν στο δέρμα σας, αυτά υπό τις κατάλληλες συνθήκες θα φωσφορίζουν και θα είναι ορατά. Το όνομα χρησιμοποιήθηκε αρχικά από τον Raphaël Dubois ο οποίος εφηύρε τις λέξεις λουσιφερίνη και λουσιφεράση, για το υπόστρωμα και το ένζυμο, αντίστοιχα. Και οι δύο λέξεις προέρχονται από τη λατινική λέξη lucifer – που σημαίνει lightbringer. “ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ” (;;;;;!!!!!), αυτό είναι και το όνομα του Σατανά.

Τα συστήματα ανάλυσης βιοφωταύγειας χρησιμοποιούνται όλο και περισσότερο σε εργαστήρια βιολογίας και ιατρικής έρευνας εκτός από (ή ως εναλλακτικές λύσεις) σε στρατηγικές ανίχνευσης φθορισμού και χημειοφωταύγειας. Τα ένζυμα της λουσιφεράσης που έχουν απομονωθεί από διαφορετικά είδη ζώων έχουν εγγενή μεταβλητότητα στην εκπομπή φωτός, επιτρέποντας τη χρήση δύο ή περισσότερων ενζύμων λουσιφεράσης σε συνδυασμό για πολλαπλές αναλύσεις, συμπεριλαμβανομένων in vivo απεικόνισης, βιωσιμότητας κυττάρων και μονών και διπλού φασματικού προσδιορισμού ρεσιφεράσης.

Με την Λουσιφεράση, ασχολείται διαρκώς το γνωστό “φιλανθρωπικό ίδρυμα”, “BILL & MELINDA GATES”, που χρηματοδοτεί σε πάρα πολλά εγχειρήματα τη χρήση της θαυματουργής ΛΟΥΣΙΦΕΡΑΣΗΣ, π.χ. στο πανεπιστήμιο COLUMBIA, το TropIQ Health Sciences, κτλ.

Όπως έχω γράψει σε άρθρο μου, έχει αναπτυχθεί ένα νέος είδος εμβολιασμού, μέσω ενός αυτοκόλλητου τατουάζ

μελέτη που χρηματοδοτήθηκε από τον BILL GATES και έγινε στο πανεπιστήμιο Μ.Ι.Τ., μέσω των λεγόμενων QUANTUM DOTS, που επιτρέπει λόγω της φωταύγειας να ελέγχεται και ποιός εμβολιάστηκε και δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Science Translational Medicine. Όλα είναι ξεκάθαρα και με πηγές, όποιος πει ότι πρόκειται δήθεν για συνωμοσίες θα λέει ψέματα.

Μαντέψτε ποιά ουσία κατά πάσα πιθανότητα θα εξασφαλίζει την φωταύγεια, ώστε να φαίνεται ποιός εμβολιάστηκε.

Σωστά μαντέψατε, η ΛΟΥΣΙΦΕΡ-ΑΣΗ. Βολικές οι ιδιότητές της, βολικό και το όνομα, ώστε να φέρουν όσοι χρειαστεί “το όνομα του θηρίου, ή τον αριθμό του ονόματος αυτού”.

Και επειδή αυτό είναι το σημείο που κάποιοι θα πουν ότι καλά τα έλεγα μέχρι στιγμής στο κείμενό μου αυτό αλλά τώρα αρχίζουν οι συνωμοσίες, σας δίνω στοιχεία από το site της Αμερικανικής εθνικής βιβλιοθήκης της ιατρικής επιστήμης:

Bioluminescence resonance energy transfer (BRET) sensors offer a high degree of sensitivity and reliability in a procedure that is both easy to perform and relatively expensive. BRET sensors utilize bioluminescence generated from a luciferase enzyme

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

Οι αισθητήρες μεταφοράς ενέργειας συντονισμού βιοφωταύγειας (BRET) προσφέρουν υψηλό βαθμό ευαισθησίας και αξιοπιστίας σε μια διαδικασία που είναι τόσο εύκολη στην εκτέλεση όσο και σχετικά ακριβή. Οι αισθητήρες BRET χρησιμοποιούν βιοφωταύγεια που παράγεται από ένα ένζυμο την Λουσιφεράση.

Ο BILL GATES τον οποίο έχουν βαλθεί να υποστηρίζουν και να στηρίζουν όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή αποχαύνωσης, έβγαλε και πατέντα απολύτου ελέγχου του ανθρωπίνου γένους με τον αριθμό 060606 του 2020, ή WO/2020/060606.

Για το λόγο αυτό, θα επαναλάβω κάτι που είπα πριν από πολύ καιρό:

Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου· ἀριθμὸς γὰρ ἀνθρώπου ἐστί· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ χξς.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

Εδώ είναι η σοφία και όποιος έχει μυαλό ας υπολογίσει τον αριθμό του θηρίου, διότι είναι αριθμός ανθρώπου και ο αριθμός του είναι 666.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί