Ξεσπά ΜΑΧΗ με αρχή τους αγρότες!!! Κανείς δεν ξέρει ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ θα φτάσουν τα πράγματα στην Ευρώπη, vid

Η Ολλανδία είναι τελικά μόνο η αρχή…

Αναφέρει ο Βρετανός δημοσιογράφος, Paul Watson:

«Διεθνιστική τάξη πραγμάτων, στην Αμερική την αποκαλούν φιλελεύθερη: Μεγάλη Επανεκκίνηση, Μηδενική ποσότητα (αερίων), οι τρελοί  της κλιματικής αλλαγής, η “Πράσινη Ατζέντα”.

Αποδεικνύεται ότι οι Ολλανδοί αγρότες, δεν είναι πολύ ευχαριστημένοι με το γεγονός ότι, οι τεχνοκράτες της κλιματικής αλλαγής ψηφίζουν νόμους που θα τους καταστρέψουν εντελώς τα προς το ζην τους.

Η κυβέρνηση σχεδιάζει να περιορίσει τις εκπομπές αζώτου και αμμωνίας κατά τουλάχιστον 50% έως το 2030. Το πρόβλημα είναι ότι, τα λιπάσματα περιέχουν μεγάλη ποσότητα οξείδιο του αζώτου και τα ζωντανά παράγουν αμμωνία στα ούρα και τα κόπρανα τους, με αποτέλεσμα οι αγρότες να αναγκαστούν να θανατώσουν 30% από τα ζώα τους θέτοντας πολλά από αυτά εκτός λειτουργίας για πάντα. 

Μερικοί αγρότες έφεραν ακόμη και τις αγελάδες τους στο Ολλανδικό κοινοβούλιο απειλώντας να τις σφάξουν στους δρόμους. Οι ψαράδες έχουν επίσης συμμετάσχει στο μπλοκάρισμα των λιμανιών, και οι αγρότες στην Ιταλία έχουν επίσης ξεκινήσει την εκκολαπτόμενη εξέγερσή τους απειλώντας να φτάσουν τα τρακτέρ τους στην Ρώμη.

Μαζί τους συμμετέχουν Πολωνοί αγρότες, που κάνουν επίσης πορεία στους δρόμους, αλλά οι αρχές στην Ολλανδία απάντησαν λέγοντας στους  διαδηλωτές ότι δεν θα πάρουν αυτό που θέλουν».

Μία μάχη ξεκινά στην Ευρώπη και κανείς δεν ξέρει, με ακρίβεια, μέχρι που θα φτάσει…

photo pixabay

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί