Ξεσηκώνονται κτηνοτρόφοι: «ΔΕΝ θα εμβολιάσουμε τα ζώα μας με mRNA εμβόλιο» – ΒΙΝΤΕΟ «φωτιά»

Χαμός με τα τρόφιμα...

Έχουν ξεσηκωθεί οι αγρότες, καθώς έχει αποφασιστεί ότι, επειδή, όπως σχολιάζουν εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης στις ΗΠΑ, ενδεχομένως δεν πέτυχε η πίεση ώστε να εμβολιαστούν όλοι οι πολίτες Δύσης, τα εμβόλια mRNA θα εγχυθούν σε ζώα που χρησιμοποιούνται ως τροφή. Η επίσημη αιτιολόγηση είναι πάντως πως τα mRNA εμβόλια θα καταπολεμήσουν ιούς στα οικόσιτα ζώα.

Ένας κτηνοτρόφος από τις ΗΠΑ πήγε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να διαβεβαιώσει τους καταναλωτές ότι δεν θα εμβολιάσει τις αγελάδες του με το εμβόλιο mRNA και ότι ούτε το δίκτυο των αγροτών της περιοχής θα το κάνει.

Ο Eric Perner, συνιδρυτής της Rep Provisions , εξήγησε σε ένα βίντεο του TikTok ότι οι κίνδυνοι δεν «αξίζουν τον κόπο», όταν πρόκειται για τον εμβολιασμό των βοοειδών του με το πειραματικό, όπως το αποκαλούν εκεί, εμβόλιο mRNA.

“Έχουμε πολλές ερωτήσεις σχετικά με τα εμβόλια τελευταία λόγω αυτής της διαμάχης σχετικά με τα εμβόλια mRNA που δίνονται στα ζώα”, είπε από το ράντσο του στην Οκλαχόμα. «Και θέλω απλώς να ξέρουν οι άνθρωποι ότι δεν θα εμβολιάσουμε τα ζώα μας».

Δείτε το βίντεο:

photo intime

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί