Ξεκινήσαν «ΦΩΤΙΕΣ» και σε εγκαταστάσεις τροφίμων στην Ευρώπη! ΠΑΝΙΚΟΣ στην Rungis της Γαλλίας, vid

Καίνε εγκαταστάσεις ΤΡΟΦΙΜΩΝ για να φέρουν ΧΑΟΣ και ΚΡΕΑΤΟΜΑΖΕΣ

Μετά τις ΗΠΑ, θέμα που έχει αναδείξει το ΕΛ, ξεκίνησαν πυρκαγιές σε εγκαταστάσεις τροφίμων και στην Ευρώπη! Πυρκαγιά που ξέσπασε στην Γαλλία, στην μεγαλύτερη αγορά φρέσκων τροφίμων στον κόσμο, στην Rungis.

Το συγκεκριμένο κέντρο μοιάζει με ολόκληρη πόλη τουλάχιστον 12.000 εργαζομένων μέσα στη γαλλική πρωτεύουσα και αποτελεί μία παγκόσμια πύλη προς την ηπειρωτική Ευρώπη μέσω της οποίας διακινούνται εκατομμύρια τόνοι προϊόντων.

Απλά και μόνο η είδηση της καταστροφής μπορεί να προκαλέσει τρομακτική αύξηση των τιμών στα τρόφιμα πέραν του αυτονόητου της ελλείψεώς τους.

Η Αγορά Rungis εκτείνεται σε σχεδόν 600 στρέμματα -έκταση μεγαλύτερη από το Μονακό- με δεκάδες εστιατόρια, τράπεζες, ταχυδρομείο, ακόμη και αστυνομικό τμήμα. Εκτιμάται ότι διακινούνται ετησίως τρία εκατομμύρια τόνοι προϊόντων διατροφής προκειμένου να σιτιστούν 18 εκατομμύρια άνθρωποι.

Aν ήταν μία μεμονωμένη καταστροφή ίσως δεν θα ανησυχούσε κανείς. Όμως τα δύο τελευταία χρόνια, μόνο στις ΗΠΑ και μέχρι το καλοκαίρι του 2022, έλαβαν χώρα τουλάχιστον 90 τέτοια περιστατικά σε αντίστοιχες αγορές τροφίμων, όπως πρώτο το ΕΛ ενημέρωσε σε πανελλήνιο επίπεδο!

Τα περιστατικά είναι πάρα πολλά για να θεωρηθούν τυχαία.

Μοιάζει σαν ένας παγκόσμιος οργανωμένος σχεδιασμός που ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ αύξηση στις τιμές και διατροφικές ελλείψεις. ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΝΤΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ Η ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΗΝΙΑ ΟΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΩΝ ΜΕ ΤΑ ΤΡΦΙΜΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ!

scr

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί