«ΒΟΜΒΑ» επιστήμονα για την σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στα σχολεία! Θα διαλύσουν όλα τα παιδάκια! vid

Μόνο ΣΟΚ

Τα παρακάτω Βίντεο είναι από μια συνέντευξη της γιατρού Dr.Rima Laibow σχετικά με την σεξουαλική διαπαιδαγώγηση, η οποία προωθείται και στα ελληνικά σχολεία!

Μετά την αποφοίτησή της από το Albert Einstein College of Medicine (Νέα Υόρκη) το 1970, η Rima πήρε μεταπτυχιακή εκπαίδευση στην Ψυχιατρική Κοινότητα Ενηλίκων, Παιδιών και Εφήβων, καθώς και ψυχαναλυτική εκπαίδευση. Εντρύφησε τόσο σε νέες όσο και σε αρχαίες πρακτικές για την πρόληψη, την διόρθωση και την αποκατάσταση ασθενειών. Αυτά περιλαμβάνουν την ιατρική συχνοτήτων, την ενεργειακή θεραπεία, την ανθρώπινη βιοακουστική, την διατροφή και πολλά άλλα.

Όπως δήλωσε:

«Ας μιλήσουμε για το τι συμβαίνει όταν υπερσεξουαλικοποιείτε παιδιά, όταν παρενοχλείτε παιδιά, όταν εισβάλλετε στην ψυχοσεξουαλική τους ανάπτυξη.

Αυτό που συμβαίνει είναι ότι κουτσουρεύετε, αποκόπτετε, παγώνετε την συναισθηματική τους ανάπτυξη. Αν παρενοχλείτε και αφήνετε τραύμα σε κάθε παιδί κι έπειτα αδιάκοπα τους αφήνετε νέα τραύματα…

Ολόκληρο το εκπαιδευτικό πρόγραμμα σπουδών παγκοσμίως εστιάζει στην σεξουαλικότητα. Τα μαθηματικά θα διδάσκονται μέσω της σεξουαλικότητας. Ναι, αυτή είναι ολόκληρη η θρησκεία τους. Είναι η σεξουαλική χειραγώγηση ενός παιδιού, η καταστροφή της ανάπτυξής τους, ο κατευθυνόμενος έλεγχος της ανάπτυξής τους.

Μιλάω για έλεγχο του νου βασισμένο στο τραύμα.

Ως ψυχίατρος παίδων και εφήβων, ως μητέρα, ως ένα ανθρώπινο ον, ως ένα λογικό άτομο επισημαίνω ότι τα παιδιά δεν έχουν σεξουαλική ζωή!!!!!! Τα παιδιά έχουν μια βιωματική ζωή στην οποία βιώνουν συναισθήματα από κάθε μέρος του σώματός τους, σωστά και κατάλληλα.

Ωστόσο, στις 8 Μαρτίου φέτος, το κακόβουλα ελεεινό σώμα γνωστό ως Ηνωμένα Έθνη είπε: ”Διδάκτορες νομικής, εισαγγελείς, νομοθέτες από ολόκληρο τον πλανήτη, ας μεταρρυθμίσουμε κι ας αναδιαμορφώσουμε ολόκληρη την νομική μας δομή κι ας αποποινικοποιήσουμε το σεξ με οποιονδήποτε αρκεί αυτός ο οποιοσδήποτε να συμφωνήσει…”».

Δείτε το βίντεο:

photo freepik

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί