Όλοι οι υπάλληλοι της Νέας Υόρκης θα πρέπει να επιμορφώνονται με ένα εξαιρετικά προβλέψιμο βίντεο που… εξηγεί, σύμφωνα με το Russia Today, τις δημιουργικές αποχρώσεις της ταυτότητας φύλου, ως μέρος της υποχρεωτικής εκπαίδευσης σεξουαλικής παρενόχλησης.
Ανάλογα σεμινάρια θα μπορούσε κάποιος να δει στα ελληνικά σχολεία, όπου η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση και οι έμφυλες ταυτότητες έγιναν υποχρεωτικό μάθημα με κυβερνητική απόφαση, ενώ, όπως θα δούμε παρακάτω, αλλάζει η μορφή οικογένειας στην χώρα μας.
Το εκπαιδευτικό υλικό, που θα δείτε, αποτελεί μέρος μιας ηλεκτρονικής ενότητας εκπαίδευσης για την πρόληψη της σεξουαλικής παρενόχλησης που δημιουργήθηκε από την Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Νέας Υόρκης. Όλοι οι υπάλληλοι της πόλης υποχρεούνται από τον νόμο να παρακολουθήσουν το εκπαιδευτικό μάθημα.
Στο πλαίσιο δημιουργίας μίας ολοκαίνουριας κοινωνίας με ασαφείς όρους αυτοπροσδιορισμού, το βίντεο για το φύλο και εισάγει έννοιες όπως η ταυτότητα φύλου, το cisgender, το transgender και τι σημαίνει να είναι κάποιος «μη-δυαδικός», ενώ παρέχει ένα πλήθος σεναρίων και παραδειγμάτων για να εκπαιδεύσει τους υπαλλήλους της πόλης σχετικά με τα θέματα του φύλου.
Αμφισβητείται η ίδια η επιστήμη της βιολογίας από την στιγμή της γέννησης ενός μωρού, με το βίντεο να σχολιάζει την στιγμή ανακοίνωσης του φύλου «Είναι αγόρι, είναι κορίτσι», πως δεν είναι τόσο απλό αλλά «περίπλοκο».
Στην ίδια κατεύθυνση αλλάζει η μορφή οικογένειας και στην Ελλάδα, καθώς δίνονται κίνητρα σε ομοφυλόφιλα ζευγάρια να γίνουν ανάδοχοι γονείς, να υιοθετήσουν δηλαδή παιδιά.
Δείτε το βίντεο:
Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, σε ανάρτηση του στο twitter, τονίζει ότι «η αναδοχή βγάζει τα παιδιά από τα ιδρύματα, του δίνει μια οικογένεια, ένα καλύτερο μέλλον» και συμπληρώνει, «είναι ένας θεσμός που οφείλουμε να ενισχύσουμε με κάθε τρόπο».

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Πρώτη φορά γυναίκα στο τιμόνι της Ιαπωνίας: Κυβερνητικός συνασπισμός με επικεφαλής την Σανάε Τακαΐτσι
- Γιατί η συνάντηση Πούτιν-Τραμπ θα γίνει στην Βουδαπέστη; – Το Κρεμλίνο απαντά
- ΔΥΠΑ: Μειώθηκαν κατά 7,3% οι εγγεγραμμένοι άνεργοι τον Σεπτέμβριο σε σχέση με τον ίδιο μήνα του 2024
- Η Μόσχα θα ενισχύσει τις σχέσεις με την Τεχεράνη, σύμφωνα με το Κρεμλίνο
- Θεσσαλονίκη: Συνέδριο της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων για τις αλλαγές στον Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας
- Ρωσικό φυσικό αέριο: Αυτά ειπώθηκαν από επίσημα ελληνικά χείλη
- Ο Έλληνας θρύλος Πετρούνιας στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Γυμναστικής, vid
- Ιωάννινα: Πατέρας δωρίζει νεφρό στον γιο του
- Άνοιξε η πλατφόρμα για φορείς παροχής υπηρεσιών Πρώιμης Παιδικής Παρέμβασης- Έως 3/11 οι αιτήσεις
- Σερ Ντέιβιντ Ατένμπορο: Κατέρριψε το ρεκόρ, καθώς έγινε ο μεγαλύτερης ηλικίας νικητής Έμμυ Πρωινής Ζώνης
Κύρια Θέματα

















