ΒΙΝΤΕΟ «συναγερμός»: Τα πέντε σημεία που φέρνουν παντού υγειονομική χούντα!

Τι αναφέρει δικηγόρος μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση...

Ο Philipp Kruse, ένας από τους δικηγόρους που συμμετέχουν στην Πρωτοβουλία Ευρωπαίων Πολιτών, δίνει μια ομιλία στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για την πρωτοβουλία ECI να αμφισβητήσει τον ΠΟΥ σχετικά με την συνθήκη τους για την πανδημία.

Βέβαια το σύστημα δεν μπορείς να το νικήσεις εντός συστήματος αλλά οι αποκαλύψεις, ασχέτως κινήτρου, είναι άκρως ενδιαφέρουσες και δικαιώνουν το ΕΛ που από την αρχή φώναζε για αυτή την συμφωνία, όταν τα άλλα σάιτ ασχολούνταν με παραπολιτικά!

Θυμηθείτε ενδεικτικά:

Όπως αναφέρει ο δικηγόρος:

«Ο Π.Ο.Υ πρόκειται να εγκαθιδρύσει μια κλασική απολυταρχική δομή και θέλει να διασφαλίσει ότι η αξία των εθνικών συνταγμάτων θα εκμηδενιστεί.

Και αν αναλύσετε καλά αυτούς τους διεθνείς υγειονομικούς κανονισμούς, θα ανακαλύψετε 5 στοιχεία που δείχνουν ότι πολύ καθαρά:

  • Πρώτον, υπάρχει ένας μηχανισμός αυτο-εξουσιοδότησης, ο οποίος ήδη υπάρχει και σήμερα, αλλά θα διευρυνθεί σε φρικτό βαθμό!!! Θα είναι ακόμη πιο εύκολο απ’ ό,τι σήμερα ένα άτομο, ο γενικός διευθυντής, να κηρύξει μια επείγουσα κατάσταση δημόσιας υγείας διεθνούς ανησυχίας.
  • Δεύτερο στοιχείο. Οτιδήποτε δημοσιεύσει ο Π.Ο.Υ. με τον τίτλο ”Συστάσεις” θα καθίσταται υποχρεωτικό!!!!
  • Τρίτον, τα θεμελιώδη δικαιώματα με ένα τέτοιο καθεστώς όπου έχεις ένα άτομο να κηρύσσει νόμους έκτακτης ανάγκης έχοντας όλη την εξουσία να κάνει συστάσεις που είναι νομικώς δεσμευτικές, δεν χρειάζεται καν να συζητάμε περί θεμελιωδών ανθρώπινων δικαιωμάτων… . Δεν θα υπάρχει καμία αποτελεσματική προστασία των θεμελιωδών ανθρώπινων δικαιωμάτων σε εθνικό επίπεδο.
  • Τέταρτο, στην νέα πανδημική συνθήκη και στους τροποποιημένους υγειονομικούς κανονισμούς, έχουμε σε αμφότερα διατάξεις που λένε ξεκάθαρα ότι ο Π.Ο.Υ θα είναι ο ένας και μοναδικός θεσμός στον πλανήτη που θα επιτρέπεται να καθορίζει ποια είναι η αλήθεια σε υγειονομικά ζητήματα, συμπεριλαμβάνοντας και λογοκρισία!!!!
  • Και το 5ο σημείο είναι ότι δεν υπάρχει κανένας μηχανισμός διόρθωσης, δεν υπάρχει κανένας μηχανισμός ελέγχου σε σχέση με τον Π.Ο.Υ που θα μπορούσε να διορθώσει οποιαδήποτε λανθασμένη σύσταση ή μια λανθασμένα κηρυγμένη επείγουσα κατάσταση δημόσιας υγείας διεθνούς ανησυχίας. Μπορούν απλώς να συνεχίζουν επ’ άπειρον!!!!!».

photo intime

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί