Συμφωνία που φέρνει «ΧΟΥΝΤΑ»: Βρετανός βουλευτής καλεί σε ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ συζήτηση, vid

Αφορά και την Ελλάδα!!! Μόνο το ΕΛ ανησυχεί;;; Δείτε βίντεο...

Ο επικεφαλής του ΠΟΥ (Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας), Tendros Adhanom Gebreyesus, γνωστοποίησε, όπως διαβάσατε στο ΕΛ, πως «τα κράτη μέλη του ΠΟΥ φιλοξενούν συζητήσεις για τροποποιήσεις στους Διεθνείς Κανονισμούς Υγείας. Οι χώρες θα ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις για ένα “Μηδενικό Προσχέδιο” της νέας Συμφωνίας για την Πανδημία».

Πρόκειται, σύμφωνα με επικριτές, για τις κινήσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) ενδέχεται να παραβιάζουν το ίδιο διεθνές δίκαιο (αν και ο ΠΟΥ ισχυρίζεται πως σε αυτό θα βασίζεται η όποια ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ) και καταλύουν την εθνική κυριαρχία, δίνοντας πεδίο διεθνούς παρέμβασης και επιβολής καταστάσεων έκτακτης ανάγκης, παρακάμπτοντας τις κυβερνήσεις!

Ο Andrew James Bridgen είναι Βρετανός πολιτικός και επιχειρηματίας που έχει υπηρετήσει ως μέλος του Κοινοβουλίου (MP) για το North West Leicestershire από το 2010. Είναι μέλος του Συντηρητικού Κόμματος. Ο Μπρίτζεν συμμετέχει αυτή την στιγμή στην Βουλή των Κοινοτήτων ως ανεξάρτητος!

Δεν δίστασε να αναφερθεί σε αυτή την συμφωνία, για την οποία, όπως φαίνεται , μόνο το ΕΛ κρούει τον κώδωνα του κινδύνου!!!

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής Andrew Bridgen καλεί σε επείγουσα συζήτηση στο βρετανικό Κοινοβούλιο σχετικά με την Συνθήκη για την Πανδημία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας:

«Η συνθήκη επιδιώκει να δώσει στον ΠΟΥ τεράστιες εξουσίες σε αυτήν την χώρα για να κηρύξει πανδημίες, να επιβάλει lockdown και εμβολιασμούς και να αποφασίσει πότε θα τελειώσει οποιαδήποτε πανδημία».

Δείτε το βίντεο:

photo freepik

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί