«Βάζουν κάτι στην τροφή της κότας;;; – Σταματούν να ΠΑΡΑΓΟΥΝ αυγά»! Αποκλειστικά ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ με κτηνοτρόφους

Έρχεται «παγκόσμιο τσουνάμι»;;;

Οι κτηνοτρόφοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υποψιάζονται ότι οι μολυσμένες τροφές κοτόπουλου μπορεί να είναι ο λόγος που οι ωοτόκες κότες ξαφνικά σταμάτησαν να παράγουν αυγά, με ράφια στις ΗΠΑ να είναι άδεια τόσο από αυτό το γεγονός, όσο και για τις μαζικές σφαγές πουλερικών με πρόσχημα ιούς και γρίπες. Μάλιστα τώρα έβαλαν επιστήμονες να λένε πως τα αυγά προκαλούν θρόμβους!!!

Σε πολλά viral βίντεο, οι αγρότες αναφέρουν ότι η παραγωγή ωοπαραγωγής των ορνίθων τους μειώθηκε ή σταμάτησε τελείως κάποια στιγμή πέρυσι.

Ενώ η ωοτοκία κρυώνει φυσικά κατά τη διάρκεια του χειμώνα, μερικοί από τους αγρότες στα βίντεο λένε ότι τα κοτόπουλα τους δεν έχουν γεννήσει από τον περασμένο Ιούλιο.

Οι κτηνοτρόφοι σχεδόν ομόφωνα καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι η εμπορική τους τροφή για κοτόπουλα ευθύνεται για τη μειωμένη παραγωγή των κότες τους, καθώς το πρόβλημα φαίνεται να έχει αποκατασταθεί μετά την μετάβαση σε διαφορετική τροφή.

Στο Facebook, ένας αγρότης σημείωσε:

«Έχω τηλεφωνήσει σε πολλές φάρμες που πουλάνε κοτόπουλα και μου λένε ότι τα κοτόπουλα τους έχουν σταματήσει να γεννούν αυγά και επομένως δεν έχουν προς πώληση. Το κοίταξα λίγο πιο πέρα ​​και προφανώς βάζουν κάτι στην τροφή για να τους εμποδίσουν να γεννήσουν αυγά!».

ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ: ΤΥΧΑΙΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ, ΈΓΙΝΕ ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΘΟΣ Ή ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΓΑΝΩΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΛΗΓΜΑΤΟΣ ΣΤΑ ΠΟΥΛΕΡΙΚΑ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΕΤΑΡΕΙΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ;;;

Δείτε παρακάτω βίντεο από αγρότες που καταγράφουν το ίδιο φαινόμενο:

photo intime

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί