ΒΑΘΙΕΣ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΣΚΙΕΣ!!! Ένα μήνυμα για την ΧΟΥΝΤΑ που ξεκινά μέσα από κάθε γειτονιά, vid

Απλά δείτε…

Μία γυναίκα θέλησε να στείλει μήνυμα για το σκότος που εξαπλώνεται γύρω μας:

«Φορούσα την μάσκα μου, γιατί μόλις επέστρεψα από μια γεμάτη μέρα στην οποία ήμουν “καλός άνθρωπος”.

Λατρεύω τη μάσκα μου, γιατί είναι ένας απλός αλλά αποτελεσματικός τρόπος να παρουσιάζω την ηθική μου.

Ανησυχώ ότι δύο παιδιά στην Κίνα, έπεσαν νεκρά επειδή αναγκάστηκαν να φορούν μάσκες στην αίθουσα γυμναστηρίου; Όχι.

Ανησυχώ που δημιουργούμε μια γενιά παιδιών που θα είναι κοινωνικά αδέξια, με προδιάθεση φόβου  στον συνάνθρωπό τους;  Όχι!

Με ανησυχεί ότι συμβάλλω, σε μια επικείμενη σοσιαλιστική τεχνοκρατία που θα υποδουλώσει τον παγκόσμιο πληθυσμό; Ούτε στο ελάχιστο.

Ανησυχώ που η μάσκα μου είναι συμβολική της συμμόρφωσής μου με την κοινωνική συνθήκη, η οποία θα οδηγήσει τελικά στον αναγκαστικό εμβολιασμό κάθε άνδρα, γυναίκας και παιδιού στον πλανήτη Γη; Σε καμία περίπτωση!

Και ρωτάτε γιατί δεν ανησυχώ; Δεν ανησυχώ, γιατί αποφάσισα εδώ και πολύ καιρό ότι οι ρηχές και ασήμαντες χειρονομίες είναι πολύ πιο εύκολος τρόπος να προβάλλω την ηθική μου, από το να είμαι ουσιαστικά ηθική.

Προτιμώ να αποκαλώ όποιον μιλάει, αντεπιτίθεται, ή στέκεται στο ύψος του, τρελό, ή  συνομωσιολόγο, για να μην νιώθω υποχρεωμένη να κάνω την δική μου έρευνα. Η έρευνα μου αφαιρεί χρόνο εκτέλεσης εντολών. Και τέλος, προτιμώ να φορέσω την μάσκα μου και να σταθώ ανάμεσα σε μια θάλασσα από μάσκες, έτσι ώστε να μην χρειαστεί ποτέ να με δουν, να είμαι ελεύθερη, ή να αποκαλύψω τις βαθιές σκοτεινές σκιές που παραμονεύουν μέσα μου».

photo pixabay

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί