Το «σκιές» του Μητσοτάκη και η «ΒΟΜΒΑ» από ΗΠΑ! Ακολουθούν ΡΟΚ καταστάσεις

Ο ένας θα καρφώνει τον άλλον ΜΕΣΑ σε οικογένειες…

Το FBI ανέβασε ένα tweet την Κυριακή το απόγευμα, προτρέποντας τους Αμερικανούς να ελέγξουν τα μέλη της οικογένειάς τους και να βεβαιωθούν ότι δεν σχεδιάζουν «εξτρεμισμό»!!!

Η κίνηση αυτή προκάλεσε ένα κύμα αντιδράσεων, την ώρα που και στην Ελλάδα ο θεσμός του «ρουφιάνου» δείχνει να ανθεί!!!

Μάλιστα έγιναν συγκρίσεις με τις αυταρχικές κομμουνιστικές κυβερνήσεις.

Η διατύπωση του tweet, η οποία συνδέεται με ένα «φυλλάδιο» του Υπουργείου Εθνικής Νοημοσύνης (DNI) σχετικά με τον «βίαιο εξτρεμισμό» είναι ξεκάθαρη.

Το έγγραφο του 2019 περιέχει εικόνες που σχετίζονται συνήθως με τη ριζοσπαστική ισλαμική τρομοκρατία και παραθέτει “δείκτες κινητοποίησης”, συμπεριλαμβανομένης της “απευθείας επικοινωνίας με βίαιους εξτρεμιστές στο διαδίκτυο”.

Ωστόσο, στην ανανεωμένη ανάρτηση από το FBI, καλούνται τα μέλη της οικογενείας να παρακολουθούν το ένα το άλλο για εξτρεμισμό.

Και ο εξτρεμισμός στις μέρες δεν είναι μόνο ο ισλαμιστικός, αλλά και ο «πατριωτικός» ή ο «υγειονομικός» με αρνητές, όπως τους αποκαλούν, των εμβολίων και των μέτρων περιορισμού της ελευθερίας και διαχωρισμού των πολιτών, να βρίσκονται στο στόχαστρο.

Άλλωστε, σε ό,τι αφορά την Ελλάδα, χθες ο πρωθυπουργός, Κ. Μητσοτάκης αποκάλεσε τους ανεμβολίαστους σκιές! Γιατί όχι σύντομα και βιολογικούς «εξτρεμιστές».

«Τα παιδιά θα παρακολουθούν τους γονείς τους. Το αμερικανικό STASI συμβουλεύει τους πολίτες να καρφώνουν τους δικούς τους ανθρώπους. Πρακτικές KGB », γράφουν, μεταξύ άλλων, χρήστες του διαδικτύου που αναδημοσίευσαν την ανάρτηση του FBI!!!

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί