Ο Μητσοτάκης είπε τους ανεμβολίαστους «σκιές»! Η αλήθεια είναι διαφορετική και «ΚΑΙΕΙ» την κυβέρνηση – ΒΙΝΤΕΟ

Που βρίσκονται οι σκιές σε σχέση με τα εμβόλια;;; Είναι οι πολίτες ενημερωμένοι;;;

 «Δύο σκιές εμποδίζουν την γρήγορη και οριστική έξοδό μας από τη δοκιμασία: η εμφάνιση της επιθετικής μετάλλαξης Δέλτα του κορωνοϊού και ένα ποσοστό πολιτών που ακόμη διστάζουν να εμβολιαστούν»!

Ο πρωθυπουργός αποκάλεσε σήμερα σκιές, όσους δεν θέλουν να εμβολιαστούν, μετά τις ανακοινώσεις για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό.

Μάλιστα τόνισε με στόμφο πως «ο καθένας πρέπει να βάλει την υπογραφή του με το δικό του χέρι. Αρκεί στο ένα μπράτσο να έχει το εμβόλιο της Ελευθερίας» και αργότερα ποιος ξέρει τι!!!

Εκτός της πρόβας όμως για μελλοντικές καταστάσεις που ενέχουν οι εν λόγω ανακοινώσεις, η κυβέρνηση είναι εξοργισμένη, επειδή έχουν μειωθεί οι εμβολιασμοί και η κίνηση στα εμβολιαστικά κέντρα της χώρας.

Το μεγάλο θέμα που έχει ανοίξει στην Ελλάδα παραμένει, καθώς η κυβέρνηση δεν ξέρει μάλλον τι να κάνει με τα εμβόλια και υποχρεώνει πολίτες να τα κάνουν!!!

Έχουν λήξει/κοντεύουν να λήξουν κάποια εμβόλια;;; Και αν ναι, τα πετάνε/θα τα πετάξουν ή τα δίνουν/θα τα δώσουν στους πολίτες;;; Ο κάθε πολίτης οφείλει να ζητήσει ενημέρωση! ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΟΒΑΡΟ!!!

Ήδη χώρες της Ευρώπης αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την ημερομηνία των εμβολίων και προσπαθούν απεγνωσμένα να αποφύγουν να τα πετάξουν!!!

Υπάρχει δε ο φόβος, πως σκευάσματα του εμβολίου έχουν λήξει και παρ’ όλα αυτά χορηγούνται σε πολίτες ή κινδυνεύουν να λήξουν και κράτη θέλουν να αποφύγουν την σπατάλη, καθώς τα δήθεν «δωρεάν» εμβόλια έχουν πληρωθεί με λεφτά των φορολογουμένων του κάθε κράτους (λεπτομέρειες ΕΔΩ).

Όπως αντιλαμβάνονται όλοι, υπάρχει πλέον τεράστιο θέμα με την ημερομηνία και την διαχείριση-συντήρηση των εμβολίων που χορηγούνται σε πολίτες, ειδικά τώρα που τα εμβολιαστικά κέντρα δεν υποδέχονται μεγάλο αριθμό ανθρώπων και την κυβέρνηση να μην ξέρει τι να κάνει με εμβόλια που πιθανώς λήγουν και ως εκ τούτου να ωρύεται και να απειλεί με ακόμα περισσότερα μέτρα κατά των ανεμβολίαστων.

Αλλού λοιπόν βρίσκονται οι σκιές και όχι στους ανεμβολίαστους!

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί