Το σίριαλ της συμμετοχής του Νόβακ Τζόκοβιτς στο Αυστραλιανό Όπεν έλαβε τέλος, με το τριμελές δικαστήριο να απορρίπτει ομόφωνα την ένσταση του Σέρβου τενίστα, ακυρώνοντας την βίζα του με αποτέλεσμα ο Τζόκοβιτς να απελάσετε από την Αυστραλία και να παίρνει το αεροπλάνο της επιστροφής.
Ωστόσο ο κίνδυνος ο Νόλε να χάσει ακόμη ένα μεγάλο τουρνουά είναι αρκετά ορατός.
Η Υπουργός Αθλητισμού της Γαλλίας Ροξάνα Μαρατσινεάνου, στάθηκε στην υπερψήφιση του πιστοποιητικού εμβολιασμού και στο ότι μόνο μ’ αυτό θα γίνεται η είσοδος σε δημόσια κτίρια και αθλητικούς χώρους. Αυτό σημαίνει ότι το No1 της παγκόσμιας κατάταξης, αν θέλει να διεκδικήσει το 3ο Γαλλικό Όπεν της καριέρας του, θα πρέπει να εμβολιαστεί.
Ειδικότερα, η Μαρατσινεάνου έγραψε στο λογαριασμό της στο twitter:
«Το πιστοποιητικό εμβολιασμού υπερψηφίστηκε. Μόλις τεθεί σε εφαρμογή ο νόμος, θα γίνει υποχρεωτικό για την είσοδο σε δημόσια κτίρια όπου ήδη ζητείται πιστοποιητικό (στάδια, θέατρα) για όλους τους θεατές, τους συμμετέχοντες, Γάλλους ή αλλοδαπούς επαγγελματίες. Ευχαριστώ το αθλητικό κίνημα για τη δουλειά στο να πειστούν οι τελευταίοι, λίγοι ανεμβολίαστοι. Θα εργαστούμε μαζί ώστε να γίνουμε πρέσβεις αυτών των μέτρων σε διεθνές επίπεδο».
(φωτο:photo screenshot)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ένα δακτυλικό αποτύπωμα 2.000 ετών ίσως λύσει το μυστήριο του παλαιότερου ξύλινου σκάφους της Σκανδιναβίας
- ΥΠΑ: Αποκαταστάθηκε το πρόβλημα στις Συχνότητες του FIR Αθηνών
- Burj Khlalifa: Καθαρίζοντας το ψηλότερο κτίριο του κόσμου στα 828 μέτρα – Δείτε βίντεο
- Συλλυπητήριο μήνυμα του Κ. Χατζηδάκη για τον θανάτο του Γ. Παπαδάκη
- Πάτρα: Τρία άτομα αναζητά η ΕΛ.ΑΣ για τον θάνατο του 31χρονου μετά από ξυλοδαρμό
- Τραμπ για Ροντρίγκες: “Θα πληρώσει υψηλότερο τίμημα από τον Μαδούρο αν δεν κάνει το σωστό”
- Παύλος Μαρινάκης: Ο Γιώργος Παπαδάκης αγαπήθηκε όσο λίγοι από τους τηλεθεατές
- Χ. Δήμας: Αποκαταστάθηκε το τεχνικό πρόβλημα στις συχνότητες – Δεν επηρέασε την ασφάλεια των πτήσεων
- Συλληπητήρια του Κ. Μητσοτάκη για τον θάνατο του δημοσιογράφου Γ. Παπαδάκη
- H Νέα Αριστερά για τον θάνατο του Γιώργου Παπαδάκη









