«Τι θα γίνει αν ξανασυμβεί;;;»! Ένα γενικό Blackout θα οδηγήσει τις κοινωνίες στο χάος (video)

Δείτε…

Η κυβέρνηση της Αυστραλίας είχε χαρακτηρίσει σοβαρή την σχετικά πρόσφατη επίθεση χάκερ που ανάγκασε τον όμιλο διαχείρισης λιμένων DP World Australia να αναστείλει τις επιχειρήσεις σε λιμάνια πολιτειών της χώρας.

Επιπλέον, 10 εκατομμύρια Αυστραλοί είχαν μείνει χωρίς τηλεφωνικές υπηρεσίες και ίντερνετ λόγω ανεξήγητης βλάβης στον δεύτερο μεγαλύτερο πάροχο τηλεπικοινωνιών της χώρας, με αποτέλεσμα να προκληθεί χάος στις μεταφορές, τις πληρωμές και το σύστημα υγείας.

Εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης, σχολιάζοντας τις αυστραλιανές διακοπές ρεύματος, αναρωτήθηκαν τι μέλλει γενέσθαι εάν αυτό ξανασυμβεί!!!

Όπως αναφέρεται από την εναλλακτική δημοσιογράφο, Maria Zeee στον Alex Jones:

«Οι περισσότεροι άνθρωποι θα έλεγαν ότι ένα διάλειμμα 14 ωρών από το Διαδίκτυο και από τα τηλέφωνά τους είναι αρκετά ευπρόσδεκτο.

Δεν νομίζω ότι οι άνθρωποι έχουν πραγματικά σκεφτεί όλες τις καταστροφικές συνέπειες, για τις επιχειρήσεις και για πολλούς ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, ξέρετε, λόγω αυτής της διακοπής.

Διάφοροι άνθρωποι λένε για παράδειγμα: “Λοιπόν δεν μπορούσα να αγοράσω τον καφέ μου, οπότε αυτό με στεναχώρησε’’.

Τι συμβαίνει όταν έχετε ψηφιακή ταυτότητα, η οποία συνδέεται με το ψηφιακό νόμισμα της Κεντρικής Τράπεζας και, κάνετε κάποιο λάθος και δεν μπορέσετε να αγοράσετε καφέ ποτέ ξανά;;;

Αλλά τα Μέσα Ενημέρωσης δεν μιλούν για αυτό! Τα Μέσα Ενημέρωσης δεν θα μιλήσουν για το τι  θα συμβεί εάν αυτή η διακοπή όντως διαρκέσει για δύο τρεις ημέρες. Μας λένε να το περιμένουμε! Τι θα έκαναν οι άνθρωποι τότε;

Δεν θα μπορούσατε να μπείτε στο τρένο λόγω του ότι δεν θα υπάρχουν τρένα που να λειτουργούν. Ναι, αυτό θα ήταν ένα ευπρόσδεκτο διάλειμμα. Τι θα συμβεί εάν (διαρκέσει)  2-3-4 ημέρες; Τι θα συμβεί εάν αυτό γίνει μια κανονικότητα;

Και όλοι αυτοί οι άνθρωποι παραπονιούνται ότι δεν μπορούν να αγοράσουν τον καφέ τους. Έχετε σκεφτεί να έχετε μαζί σας μετρητά; Έχετε σκεφτεί μια εναλλακτική; Έχετε  σκεφτεί πως θα ήταν τα πράγματα με το ψηφιακό νόμισμα της Κεντρικής Τράπεζας όταν θα συνέβαινε κάτι τέτοιο (σ.σ. Αν είναι η μόνη πηγή συναλλαγών);;;».

Θυμηθείτε το άρθρο του ΕΛ: Τι θα γίνει με τα μετρητά; Πώς θα πληρώνουμε; Σιωπή στην Ελλάδα, εκτός από το ΕΛ (video)

photo freepik

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί