Ο κ. Δημήτρης Κουρέτας, Καθηγητής Παν/μιου Θεσσαλίας, έδωσε τις εκτιμήσεις για το τι μας περιμένει τον χειμώνα.
Όπως ανέφερε σε τηλεοπτικό κανάλι: «Είναι ανυπόστατη επιστημονικά η θεωρία για την αλλαγή του DNA. Χθες το βράδυ δυστυχώς ένας συνάδελφος μου έστειλε μια δημοσκόπηση και το 7% το πιστεύει. Οι ανεμβολίαστοι είναι περίπου 20%. Το ότι τα εμβόλια προάγουν τις μεταλλάξεις, αυτό το πράγμα είναι κακοήθεις άγνοια. Όχι μόνο δεν προάγουν τις μεταλλάξεις, προφυλάσσουν. Αυτά τα μαθαίνουμε σε πρωτοετής φοιτητές.», διευκρίνισε.
Ανέφερε επίσης ότι: «Η μελέτη που έχει εγκριθεί από τον EMA και τον FDA έχει τα πάντα, είναι εύκολο κάποιος να τη βρει. Όλα έχουν γίνει νομότυπα. Όλες οι φιλολογίες που λέγονται ότι δήθεν τα εμβόλια είναι πειραματικά, είναι λανθασμένα. Οι κίνδυνοι είναι απειροελάχιστοι. Αν βγάλουμε ένα εισιτήριο να ταξιδέψουμε με αεροπλάνο και κάποιος μας πει ότι φέτος έπεσαν έξι αεροπλάνα, θα ταξιδέψουμε. Οι άνω των 50 είναι 500.000 άτομα ανεμβολίαστοι, από αυτούς 12-14 χιλιάδες θα νοσήσουν και θα πεθάνουν φέτος τον χειμώνα, εάν συνεχίσουν έτσι. είναι μεγάλο το νούμερο. Ότι ζήσαμε σε νεκρούς θα το ξαναζήσουμε».
Όταν ρωτήθηκε αν ισχύει αυτό, γιατί μέχρι τώρα είχαμε συνολικά 12.000 θανάτους από κορωνοϊό, ο καθηγητής απάντησε ότι η μετάλλαξη Δέλτα θα χτυπήσει ειδικά, αυτούς από τους 500.000 ανθρώπους που έχουν μείνει ανεμβολίαστοι άνω των 50 ετών! Έτσι λέει το μοντέλο όπως είπε.
Παραθέτοντας αριθμούς και στοιχεία ο κ. Κουρέτας συνέχισε: «Υπάρχουν δύο ομάδες πληθυσμού, οι νεότεροι και οι μεγαλύτεροι. Οι νεότεροι το περνούν ελαφρά, αλλά μεταδίδουν στους μεγαλύτερους που νοσούν και πεθαίνουν. Ο φόβος είναι χωρίς λόγο. Ο κίνδυνος είναι 6 στο εκατομμύριο να εμφανίσουν παρενέργεια. Ο κίνδυνος από τα αντισυλληπτικά είναι 150 στο εκατομμύριο και ο κίνδυνος όταν καπνίζεις είναι 60.000 στο εκατομμύριο.»
photo pexels
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Οι Ιρανοί διαψεύδουν τον Τραμπ: Δεν έχουμε καμία επικοινωνία με τις ΗΠΑ
- Δολοφονία 20χρονου στην Καλαμαριά: «Θέλω δικαιοσύνη για το παιδί μου» δήλωσε ο πατέρας του θύματος
- Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Μετρό και Τραμ στις 24-25 Μαρτίου λόγω των παρελάσεων
- Θέατρο στημένο εις βάρος των ανθρώπων: Τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή στην παγκόσμια οικονομία
- Λάρισα: Την 1η Απριλίου συνεχίζεται η δίκη για τα Τέμπη
- Ισχυρότατη έκρηξη σε αποθήκη όπλων στο Ιράν – Vid
- Ευρωπαϊκή συνδρομή για την αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού στη Λέσβο, ζητά Έλληνας Ευρωβουλευτής
- Ο Τραμπ θα «παγώσει» για πέντε ημέρες τα χτυπήματα κατά ενεργειακών υποδομών του Ιράν
- Το Κρεμλίνο κρίνει πως μόνον η “πολιτική και διπλωματική οδός” θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια αποκλιμάκωση
- Τέμπη: Η εισαγγελέας πρότεινε να απορριφθεί αίτημα για διακοπή της δίκης









