Εδώ και πόσα χρόνια ο Δημοσθένης Λιακόπουλος γράφει και μιλά για την Ατζέντα 21 ή αλλιώς Ατζέντα 2030!
Πλέον στην τράπεζα θεμάτων από το Υπουργείο Παιδείας, οι μαθητές καλούνται να εξεταστούν στην Ατζέντα 2030!!!!!!!!!
Δεν είναι πια θεωρία συνωμοσίας του Λιακόπουλου, αλλά αντικείμενο εξέτασης για τους μαθητές!
Η τράπεζα θεμάτων είναι σαν μια αποθήκη θεμάτων από την οποία αντλούν υποχρεωτικά θέματα οι καθηγητές του σχολείου για τις τελικές εξετάσεις, έπειτα από κλήρωση!
Βρίσκεται στο Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (ΙΕΠ), το οποίο, όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα, «είναι επιτελικός επιστημονικός και ερευνητικός φορέας που υποστηρίζει το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού (ΥΠΑΙΘΑ) και τους εποπτευόμενους φορείς του σε θέματα που αφορούν στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση, την επιμόρφωση των εκπαιδευτικών, την μετάβαση από την δευτεροβάθμια στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, τη μεταλυκειακή εκπαίδευση, την αντιμετώπιση των εκπαιδευτικών ανισοτήτων, της μαθητικής διαρροής και της πρόωρης εγκατάλειψης του σχολείου, με στόχο τη διασφάλιση του δικαιώματος όλων των παιδιών στην εκπαίδευση. Γνωμοδοτεί ή εισηγείται κατόπιν σχετικού ερωτήματος του/της Υπουργού Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού ή αυτεπαγγέλτως, σύμφωνα με την περ. (α) της παρ. (3) του άρθρου 2 του ν. 3966/2011, όπως ισχύει».
Πατήστε ΕΔΩ και μόλις οδηγηθείτε στην σελίδα, επιλέξτε:
- Τύπος σχολείου: Γενικό λύκειο
- Τάξη: Γ λυκειου
- Μάθημα: Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία
- Θεμα: Θέμα 1
Έπειτα πατήστε προβολή θεμάτων!
Μόλις σας τα εμφανίσει, στην αναζήτηση πατήστε τον αριθμό: «24913» και δείτε το αρχείο -Εκφώνηση (pdf)– για «την «Ατζέντα 2030» για την βιώσιμη ανάπτυξη» για την Γ’ Τάξη ημερησίου και εσπερινού γενικού Λυκείου!!!
photo eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ν. Κεραμέως: Νέο πρόγραμμα απασχόλησης 2.000 θέσεων εργασίας σε Ανατολική Μακεδονία και Θράκη
- Συλλαλητήριο φοιτητών και μαθητών στο κέντρο της Αθήνας – Ποιοι δρόμοι έχουν κλείσει
- Θεσσαλονίκη: Mπαράζ κλοπών στα φαρμακεία – Ποια μέτρα προστασίας συζητήθηκαν κατά τη συνάντηση ΕΛ.ΑΣ. και φαρμακοποιών
- Στ. Καφούνης: Σε λειτουργία το νέο Helpdesk της ΕΣΕΕ για την υποστήριξη των εμπορικών επιχειρήσεων
- Ν. Χαρδαλιάς για Δυτ. Αθήνα: «Κάθε γειτονιά μετατρέπεται σε πεδίο ουσιαστικής παρέμβασης»
- Εξοργιστικό βίντεο: Έριξε γροθιά σε Ιρλανδή που περπατούσε στo δρόμο στα καλά καθούμενα! vid
- Αγία Πετρούπολη: Η FSB απέτρεψε τρομοκρατική επίθεση
- Στο Πειθαρχικό Συμβούλιο Αιρετών ο σημερινός δήμαρχος Κασσάνδρας για την υπόθεση του λούνα παρκ
- Τα Χανιά στο φακό ταξιδιωτικής εκπομπής της ιρλανδικής τηλεόρασης με μεγάλη τηλεθέαση
- Ιαπωνία: Το 2025 καταγράφηκε μείωση των γεννήσεων για 10η συναπτή χρονιά









