«Θέλετε απελπιστικά τη λογοκρισία»: Ο Elon Musk «παγώνει» μεγαλοδημοσιογράφο, vid

Πήγε να χάσει την ψυχραιμία του...

Η εφ’όλης της ύλης συνέντευξη του πρώην τηλεοπτικού παρουσιαστή, Don Lemon, με τον Elon Musk κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες στις ΗΠΑ, θίγοντας θέματα όπως η οι αμερικανικές εκλογές και η ελευθερία του λόγου στα ΜΜΕ και στο διαδίκτυο.

Ωστόσο ήταν…επεισοδιακή.

Ο πρώην αστέρας του CNN, που λογίζεται ως «μεγαλοδημοσιογράφος» στις ΗΠΑ, κάθισε απέναντι από τον δισεκατομμυριούχο, σε μία συνέντευξη που μάλλον…πλήρωσε αρκετά.

Λίγο μετά την πραγματοποίσή της, ο Don Lemon ισχυρίζεται ότι ο Έλον «έκοψε» τα έσοδα της νέας διαδικτυακής του εκπομπής στο Twitter.

Ο ίδιος ο παρουσιαστής αποκάλυψε πριν από λίγες μέρες ότι μερικές ώρες μετά το γύρισμα μιας συνέντευξης με τον Elon Musk για την πρεμιέρα μιας εκπομπής που θα επρόκειτο να προβληθεί αποκλειστικά στο X (πρώην Twitter), ο ιδιοκτήτης της πλατφόρμας ακύρωσε εντελώς τη συμφωνία για τη μετάδοση (streaming).

Για πολλούς πιθανότατα η αιτία να είναι αποσπάσματα σαν και τα παρακάτω, όπου ο Έλον, εμφανώς ενοχλημένος με τον πρώην τηλεοπτικό αστέρα, επιμένει λέγοντας πως «εσύ θέλεις απελπιστικά τη λογοκρισία», σε μία συζήτηση που είχε ως αντικείμενο τους περιορισμούς στα social media.

ΑΠΕΜΠΕ-EPA-AFP Pool photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί