«Θα μεταμορφώσουν ό,τι σημαίνει να είσαι άνθρωπος»! ΒΙΝΤΕΟ «βόμβα», στην Ελλάδα σιωπή

Οι μηχανές τους πήραν μπρος

Τα πράγματα στον πλανήτη προχωρούν εξαιρετικά γρήγορα! Η αρχή δείχνει να γίνεται με την συνένωση ψηφιακή ταυτότητας και ψηφιακού πορτοφολιού, ενώ το ψηφιακό ευρώ βρίσκεται καθ’ οδόν!

Όπως αναφέρει το FOXNEWS σε σχετικά πρόσφατο ρεπορτάζ:

«Στελέχη στην Silicon Valley και οι κουλτουριάρηδες του “Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ”, πιέζουν για την “Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση”!

Τι σημαίνει αυτό; Λοιπόν, πρόκειται να μεταμορφώσει ό,τι σημαίνει να είσαι άνθρωπος. Συγκεκριμένα, η 4η Βιομηχανική Επανάσταση θα οδηγήσει στην συγχώνευση των φυσικών, ψηφιακών  και των  βιολογικών μας ταυτοτήτων (Klaus Schwab).

 Τι πραγματικά σημαίνει αυτό; Λοιπόν σημαίνει εμφυτεύματα “τσιπ” στον καρπό σας, έτσι ώστε να μπορείτε να πληρώνετε τις αγορές σας με αυτόν τον τρόπο.

Άνθρωποι θα περπατούν γύρω σας με ακουστικά εικονικής πραγματικότητας ζώντας σε μια εναλλακτική πραγματικότητα (σ.σ. ΕΔΩ τι επιδιώκεται πραγματικά να συμβεί όπως έχει πει ο Λιακόπουλος).

Από τη στιγμή που θα ενταχθείτε στο «σύμπαν» τους, εξαρτάστε από αυτούς. Δεν είστε τόσο ελεύθεροι! Μπορούν να σας ελέγξουν, να σας παρακολουθήσουν ή, μπορούν να σας απενεργοποιήσουν».

Δείτε το βίντεο:

photo freepik

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί