«Θα γίνουν ένα αυτά τα δύο»!!! Ο Χαράρι είχε πει στην Λαγκάρντ για το «χάραγμα», vid

Οι άνθρωποι πρέπει να δουν ποιός είναι ο εχθρός τους πριν να είναι αργά...

Νέα απόσπασμα από την άκρως σημαντική συζήτηση της Κριστίν Λαγκάρντ με τον «προφήτη» των διεθνιστών, Νώα Χαράρι, το 2018 κομμάτια της οποίας σας δίνει αποσπασματικά το ΕΛ, καθώς ειπώθηκαν σχεδόν τα πάντα για αυτά που ζούμε τώρα και θα ζήσουμε!!!

Ο διεθνιστής, ο οποίος συνομιλεί και με την ελληνική κυβέρνηση, μίλησε για την συγχώνευση ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ και ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ, κάτι που δεν αποκλείεται να αποφέρει βιοτσίπ, με τα οποία οι άνθρωποι θα συνδέονται με την τεχνητή νοημοσύνη, ειδάλλως δεν θα μπορούν να είναι μέλη της παγκόσμιας ψηφιακής κοινωνίας (ΕΔΩ η νέα Τριλογία του Δημοσθένη Λιακόπουλου που εξηγεί τα πάντα).

Όπως δηλώνει στο παρακάτω βίντεο:

«Θα υπάρξει εκτεταμένη μεταμόρφωση… Μπορείτε να το εξηγήσετε λίγο αυτό;», τον ρωτάει η Λαγκάρντ και ο Χαράρι απαντά:

«Ναι. Νομίζω πως αυτό που βλέπουμε και θα βλέπουμε όλο και περισσότερο δεν είναι μια επανάσταση της πληροφορικής, αλλά μάλλον μια συγχώνευση 2 επαναστάσεων, της πληροφορικής και της βιοτεχνολογίας.

Χωρίς τη βιοτεχνολογία, η τεχνητή νοημοσύνη από μόνη της δεν πρόκειται να μεταμορφώσει τον κόσμο τόσο πολύ.

Αυτό που πρόκειται να μεταμορφώσει τον κόσμο είναι ο συνδυασμός της τεχνητής νοημοσύνης με την ολοένα αυξανόμενη κατανόηση του ανθρώπινου σώματος και του ανθρώπινου εγκεφάλου (σ.σ. Να ελέγχουν ακόμα και τις πιο κρυφές σκέψεις των ανθρώπων).

Θα μπορούσατε να πείτε πως το σημαντικότερο γεγονός της ζωής στον 21ο αιώνα είναι ότι γινόμαστε παραβιάσιμα ζώα [που μπορούν χακαριστούν]. Και έχουμε αυτά τα δύο συστατικά: τα ζώα προέρχονται από την βιολογία και την βιοτεχνολογία και το χακάρισμα προέρχεται απ’ την πληροφορική και τους υπολογιστές.

Αλλά, για σχεδόν κάθε αλλαγή για την οποία μιλάει ο κόσμος σήμερα πρέπει να λάβετε υπόψιν την βιολογία».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο και ποιο παράδειγμα δίνει για όλα αυτά που αναφέρει:

photo freepik

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί