Θα φέρουν «κλιματικό μνημόνιο»; Τόσο λένε θα μειωθεί το εισόδημα

Τι ανακοινώνουν μέσω... δημοσιευμάτων!

Στο πλαίσιο της θεωρίας της υποτιθέμενης κλιματικής αλλαγής, αναφέρουν πως μέσο παγκόσμιο εισόδημα θα μειωθεί σχεδόν κατά ένα πέμπτο μέσα στα επόμενα 26 χρόνια!!!!

Σύμφωνα με τον Guardian, η άνοδος της θερμοκρασίας, οι πιο έντονες βροχοπτώσεις και τα και τα… ακραία καιρικά φαινόμενα, όπως αποκαλούν φυσιολογικές διακυμάνσεις του καιρού, οι οποίες έχουν παρατηρηθεί ξανά κατά το παρελθόν, αναμένεται να προκαλέσουν… καταστροφές ύψους 38 τρισ. δολαρίων κάθε χρόνο μέχρι το 2050! Και επειδή η αύξηση της θερμοκρασίας έχει αποτύχει ως θεωρία, αποκαλείται κρίση κάθε φαινόμενο!

Οι οικονομικές επιπτώσεις αναμένεται να επηρεάσουν σχεδόν όλες τις χώρες του κόσμου, ειδικά αν ευθύνονται περισσότερο για την λεγόμενη κλιματική κρίση!

Το ρεπορτάζ, το οποίο επικαλείται έρευνα, αναφέρει ότι η μόνιμη μέση απώλεια εισοδήματος παγκοσμίως θα είναι 19% έως το 2049. Στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη η μείωση θα είναι περίπου 11%, ενώ στην Αφρική και την Νότια Ασία θα είναι 22%!

Εάν συνεχιστεί η συνήθης πρακτική, οι συγγραφείς προέβλεψαν μέσες απώλειες εισοδήματος άνω του 60% έως το 2100. Αν όμως οι εκπομπές πέσουν στο καθαρό μηδέν μέχρι τα μέσα του αιώνα, η μείωση του εισοδήματος θα σταθεροποιηθεί στα μέσα του αιώνα περίπου στο 20%.

Όποιος συμμορφωθεί δηλαδή θα φτωχύνει λίγο! Όχι πολύ, σύμφωνα με όσα προπαγανδίζουν, ειρωνεύονται ΜΜΕ σε Αμερική και Ευρώπη την «καταστροφολογία», όπως την αποκαλούν, ενώ γίνεται λόγος ακόμα και για «κλιματικό μνημόνιο»

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί