«ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΚΑΛΑΜΠΟΥΡΙΑ»! Θέλουν ΧΟΥΝΤΑ τύπου Μένγκελε στην Ελλάδα – ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ! Ακολουθεί το AUSCHWITZ;;

Στρώνεται κατακόκκινο χαλί στην κατάλυση των ελευθεριών…

Ως «είδηση της ημέρας» χαρακτήρισαν σε ελληνικό τηλεοπτικό σταθμό, την είδηση πως η Αυστρία, επέβαλε τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, κάτι που διαβάσατε εκτενώς σε ρεπορτάζ του el.gr.

Δημοσιογράφος δήλωσε συγκεκριμένα, αφού ρωτήθηκε: «Θα πάμε σε καθολικό εμβολιασμό;;;»:

«Η Αυστρία αυτό κάνει. Λέει από την πρώτη Φεβρουαρίου θα εμβολιαστείτε όλοι! Τέρμα τα καλαμπούρια! Αφήστε το ‘θα σας χαλάσουν το DNA, θα πάθετε το ένα και το άλλο’.

Όλοι εμβολιαζόμαστε. Αυτό είναι για μένα η πραγματική είδηση της ημέρας».

Όπως διαβάσατε χθες, η Αυστρία θα επιβάλει από την Δευτέρα ολικό, εθνικό lockdown και καθιστά υποχρεωτικό τον εμβολιασμό του πληθυσμού από την 1η Φεβρουαρίου.

Γίνεται έτσι η πρώτη χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης που λαμβάνει τέτοιου είδους μέτρα.

Η Αυστρία ήταν μέρος του Γερμανικού Ράιχ. Μετά την προσάρτηση της Αυστρίας στις 12 Μαρτίου 1938, τα σημερινά εδάφη της χώρας ενσωματώθηκαν στο ενθικοσοσιαλιστικό κράτος υπό την ονομασία “Ostmark” (ανατολική παραμεθόριος επαρχία). Οι Αυστριακοί έγιναν έτσι πλέον επίσημα πολίτες του Γερμανικού Ράιχ και αρκετοί συμμετείχαν ενεργά στα εγκλήματα των Ναζί.

Πλέον αναβιώνει το ναζιστικό της παρελθόν!

Μολονότι, όλο και περισσότερες χώρες επιβάλλουν το πιστοποιητικό εμβολιασμού για ορισμένες κατηγορίες, όπως το υγειονομικό προσωπικό, ελάχιστες χώρες στον κόσμο έχουν επιβάλει τον υποχρεωτικό εμβολιασμό στο σύνολο του ενήλικου πληθυσμού.

Μόνο δύο αυταρχικά καθεστώτα της κεντρικής Ασίας, το Τατζικιστάν και το Τουρκμενιστάν, καθώς και το Βατικανό έχουν υιοθετήσει την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού. Η Νέα Καληδονία, γαλλικό έδαφος του νοτίου Ειρηνικού που απολαμβάνει καθεστώτος ευρείας αυτονομίας, αποφάσισε την επιβολή του υποχρεωτικού εμβολιασμού από το τέλος του Δεκεμβρίου.

«Θα υπάρξουν διοικητικές κυρώσεις για παραβιάσεις της υποχρέωσης εμβολιασμού, οι λεπτομέρειες είναι ακόμη υπό επεξεργασία», είπε ο Ομοσπονδιακός Καγκελάριος της Αυστρίας, Alexander Schallenberg. «Σε κάθε περίπτωση θα υπάρχουν εξαιρέσεις για όλους όσους δεν μπορούν να εμβολιαστούν για ιατρικούς λόγους», είπε.

Ακολουθεί το AUSCHWITZ;;;

ΦΩΤΟ INTIME

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί