«ΤΣΟΥΝΑΜΙ» σηκώνει με το ΕΜΒΟΛΙΟ η Αυστρία! Ούτε οι ΝΑΖΙ τέτοιο ΜΕΝΟΣ, ζητούν τα ίδια για την Ελλάδα!!! vid

Μαύρη μέρα η σημερινή για την ελευθερία...

Όπως διαβάσατε νωρίτερα, η Αυστρία θα επιβάλει από την Δευτέρα ολικό, εθνικό lockdown και καθιστά υποχρεωτικό τον εμβολιασμό του πληθυσμού από την 1η Φεβρουαρίου.

Γίνεται έτσι η πρώτη χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης που λαμβάνει τέτοιου είδους μέτρα για την αντιμετώπιση της αναζωπύρωσης της επιδημίας της Covid.

Η Αυστρία ήταν μέρος του Γερμανικού Ράιχ. Μετά την προσάρτηση της Αυστρίας στις 12 Μαρτίου 1938, τα σημερινά εδάφη της χώρας ενσωματώθηκαν στο ενθικοσοσιαλιστικό κράτος υπό την ονομασία “Ostmark” (ανατολική παραμεθόριος επαρχία). Οι Αυστριακοί έγιναν έτσι πλέον επίσημα πολίτες του Γερμανικού Ράιχ και αρκετοί συμμετείχαν ενεργά στα εγκλήματα των Ναζί.

Πλέον αναβιώνει το ναζιστικό της παρελθόν!

Μολονότι, όλο και περισσότερες χώρες επιβάλλουν το πιστοποιητικό εμβολιασμού για ορισμένες κατηγορίες, όπως το υγειονομικό προσωπικό, ελάχιστες χώρες στον κόσμο έχουν επιβάλει τον υποχρεωτικό εμβολιασμό στο σύνολο του ενήλικου πληθυσμού.

Μόνο δύο αυταρχικά καθεστώτα της κεντρικής Ασίας, το Τατζικιστάν και το Τουρκμενιστάν, καθώς και το Βατικανό έχουν υιοθετήσει την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού. Η Νέα Καληδονία, γαλλικό έδαφος του νοτίου Ειρηνικού που απολαμβάνει καθεστώτος ευρείας αυτονομίας, αποφάσισε την επιβολή του υποχρεωτικού εμβολιασμού από το τέλος του Δεκεμβρίου.

«Θα υπάρξουν διοικητικές κυρώσεις για παραβιάσεις της υποχρέωσης εμβολιασμού, οι λεπτομέρειες είναι ακόμη υπό επεξεργασία», είπε ο Ομοσπονδιακός Καγκελάριος της Αυστρίας, Alexander Schallenberg. «Σε κάθε περίπτωση θα υπάρχουν εξαιρέσεις για όλους όσους δεν μπορούν να εμβολιαστούν για ιατρικούς λόγους», είπε.

ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΚΑΙ Η ΒΑΥΑΡΙΑ

Αλλάζει η ζωή των πολιτών της Βαυαρίας από τις επόμενες ημέρες αφού όπως όλα δείχνουν, το νοτιότερο από τα δεκαέξι ομόσπονδα κρατίδια που απαρτίζουν την Γερμανία τίθεται σε καθεστώς lockdown μέχρι και τις 15 Δεκεμβρίου 2021.

Μετά την Αυστρία, η οποία γίνεται η πρώτη χώρα στην δυτική Ευρώπη που μπαίνει σε γενικό “λουκέτο” μετά την αύξηση των κρουσμάτων παρά τα εμβόλια, συναγερμός έχει σημάνει και στη Γερμανία, όπου σε τοπικό επίπεδο λαμβάνονται αυστηρά μέτρα, με πρώτο το κρατίδιο της Σαξονίας, όπου σχεδιάζεται γενικό lockdown τριών εβδομάδων, με κλειστά εστιατόρια, μπαρ και ξενοδοχεία.

Στον ίδιο δρόμο οδεύει και η Βαυαρία, η οποία διαπιστώθηκε πως βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης μετά την αύξηση των κρουσμάτων, ΠΑΡΑ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ. Για αυτό τον λόγο πρόκειται να εφαρμοστεί μια σειρά νέων αυστηρών μέτρων, που μεταξύ άλλων θα περιλαμβάνει εκ των πραγμάτων lockdown για τους ανεμβολίαστους, κλειστά καταστήματα νυχτερινής διασκέδασης και ακυρώσεις των χριστουγεννιάτικων αγορών. Ακόμα πιο αυστηρά θα είναι τα πράγματα σε 8 περιοχές της Βαυαρίας με δείκτη άνω του 1000, καθώς εκεί θα κλείσουν τα πάντα (εστίαση, πολιτισμός, ξενοδοχεία κλπ.) όπου μέχρι τώρα ίσχυε πρόσβαση βάσει του κανονισμού 2G.

ΕΛΛΑΔΑ

Στην Ελλάδα υπάρχουν μέχρι στιγμής νοσταλγοί του Χίτλερ στα κανάλια! Δεν αποκλείεται σύντομα να δούμε και εδώ ανάλογες πρακτικές, μιας και όλα έχουν ειπωθεί δημόσια:

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί