«ΤΕΛΕΙΩΣΕ η ελεύθερη βούληση! Είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ»! Αυτά θέλουν να κάνουν και η Ρωσία ΧΑΛΑΣΕ ΤΗΝ ΣΟΥΠΑ, δείτε τα ΒΙΝΤΕΟ

Η αλήθεια μόνο στο ΕΛ... Θα καταφέρουν να ελέγξουν/πείσουν την Μόσχα;;;

Ο ιστορικός και συγγραφέας Yuval Harari, κορυφαίος σύμβουλος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ του Klaus Schwab και συνομιλιτής του Κυριάκου Μητσοτάκη, αποκαλείται στο διαδίκτυο ως ένας από τους βασικούς παράγοντες στην παγκοσμιοποιητική ατζέντα της Μεγάλης Επανεκκίνησης.

Παράλληλα, αποτελεί έναν εκ των κορυφαίων πολέμιων του Ρώσου προέδρου, Βλαντίμιρ Πούτιν, επειδή η ειδική στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία βάζει εμπόδια στην ταχεία επιβολή ψευδεπίγραφης «παγκόσμιας ειρήνης», όπως την φαντάζονται οι διεθνιστές με τους πάντες υποταγμένους στο δόγμα του διεθνισμού.

Προκειμένου να είναι όλοι υποταγμένοι σε αυτό το δόγμα τι χρειάζεται;;; Να μην υπάρχει πια ελεύθερη βούληση ή έστω η όποια ελεύθερη βούληση να βρίσκεται υπό διαρκή επιρροή. Ως εκ τούτου, αναφορικά με την επιτήρηση υψηλής τεχνολογίας και την ενσωμάτωση του ανθρώπινου σώματος με υπολογιστές, τεχνητή νοημοσύνη και άλλες φουτουριστικές τεχνολογίες, ο Harari δεν ντρέπεται για το πού πιστεύει ότι πάμε.

Ο Harari συχνά δηλώνει ανοιχτά το εφιαλτικό του όραμα για το μέλλον.

Τα κλιπ που δημοσιεύονται παρακάτω είναι μόνο ένα δείγμα των δημόσιων σχολίων του Harari.

«Εμείς οι άνθρωποι πρέπει να συνηθίσουμε στην ιδέα ότι δεν είμαστε πια μυστηριώδεις ψυχές. Είμαστε πλέον ζώα που μπορούν να χακαριστούν», έχει δηλώσει.

«Η όλη ιδέα ότι οι άνθρωποι έχουν ψυχή ή πνεύμα και ότι έχουν ελεύθερη βούληση και ότι κανείς δε γνωρίζει τι συμβαίνει μέσα μου, συνεπώς οτιδήποτε επιλέξω είτε στις εκλογές είτε στο σούπερ μάρκετ αυτό είναι η ελεύθερή μου βούληση, αυτό τελείωσε!!!!

Η ελεύθερη βούληση τελείωσε. Τέρμα. Σήμερα διαθέτουμε την τεχνολογία για να χακάρουμε τα ανθρώπινα όντα σε μαζική κλίμακα. Ναι, τα πάντα είναι ψηφιοποιημένα. Τα πάντα παρακολουθούνται. Σ’ αυτήν την περίοδο κρίσης, οφείλεις να ακολουθείς την επιστήμη.

ΠΡΟΣΟΧΗ

Όταν λένε ότι χακάρονται οι άνθρωποι στην παρούσα φάση, εννοούν και ομολογούν ότι μέσω των ΜΜΕ τους υποβάλουν σε πλύση εγκεφάλου και νομίζουν ότι επιλέγουν ενώ ποτέ δεν επιλέγουν αυτό που θέλουν αυτοί αλλά αυτό που τους παρακινούν να επιλέξουν.

Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ».

Αυτά έχει δηλώσει ο Χαράρι! Η ανθρωπότητα πρέπει να εισακούει την επιστήμη και την τεχνολογία, η οποία, κατά εκείνον, καταργεί την ελεύθερη βούληση, επειδή είναι επικίνδυνη! Ωστόσο ένας μεγάλος πόλεμος θα καταστρέψει ΟΛΕΣ αυτές τις υποδομές καταναγκασμού και ελέγχου, οπότε ο Χαράρι μισεί τον Πούτιν και σε πρόσφατο άρθρο στον Economist κατονόμασε τους λόγους που στην Ουκρανία διακυβεύεται η πορεία της διεθνιστικής τάξης πραγμάτων – ΕΔΩ.

Δείτε τα απίστευτα που έχουν όμως ειπωθεί και το ΕΛ τα δίνει στον κόσμο, προκειμένου να δει ποιοι και γιατί δεν θέλουν την Ρωσία και καμία Ρωσία να πράττει το αντίθετο από αυτό που λένε. Μένει να φανεί αν η Ρωσία θα αντισταθεί μέχρι τέλους ή αν θα συμβιβαστεί (προσωρινά;;;) με όλα αυτά.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί