Την ανακοίνωση έκανε σήμερα ο πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης, Βολκάν Μποζκίρ, καθώς οι σφοδρότερες εχθροπραξίες στην περιοχή μετά από χρόνια, εισέρχονται στη δεύτερη τους εβδομάδα.
Ο Νίγηρας και η Αλγερία, που προεδρεύουν του Οργανισμού Ισλαμικής Συνεργασίας και η ομάδα αραβικών κρατών στα Ηνωμένα Έθνη στη Νέα Υόρκη, ζήτησαν από τη Γενική Συνέλευση των 193 μελών να συνεδριάσει δημόσια «υπό το πρίσμα της σοβαρότητας της κατάστασης και της ταχείας επιδείνωσης».
Το 15μελές Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ συνεδρίασε χθες Κυριακή για πρώτη φορά μετά το ξέσπασμα των εχθροπραξιών μεταξύ Ισραήλ και Παλαιστινίων.
Το ΣΑ δεν κατόρθωσε να εκδώσει ένα κοινό ανακοινωθέν, καθώς οι ΗΠΑ – ισχυρός σύμμαχος του Ισραήλ – διατύπωσε την ανησυχία ότι αυτό θα μπορούσε να βλάψει τις παρασκηνιακές διπλωματικές προσπάθειες.
Η Κίνα δήλωσε χθες Κυριακή ότι θα πιέσει εκ νέου το ΣΑ για να υπάρξει συμφωνία για ένα κοινό ανακοινωθέν.
photo eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Πειραιάς: Κρατούμενος βρέθηκε απαγχονισμένος στα κρατητήρια του ΑΤ Δημοτικού Θεάτρου
- ΠΟΥ: Τα νοσοκομεία στη Γάζα είναι στο χείλος της κατάρρευσης
- Άγρια επίθεση 16χρονου σε 15χρονο στην Ανατολή Ιωαννίνων – Του έσπασε την κάτω γνάθο
- Β. Σπανάκης: Έρχεται νέος ληξιαρχικός νόμος και αναβάθμιση του Ειδικού Ληξιαρχείου
- Η… βόλτα της Φινλανδής πρώην πρωθυπουργού στο «εμπόλεμο» Κίεβο, vid
- Αγία Πετρούπολη: Η FSB απέτρεψε απόπειρα δολοφονίας σημαντικού προσώπου
- Παπαστεργίου: Πάμε να κτίσουμε μία Ελλάδα ψηφιακή
- Κυρανάκης: «Ξεκίνησε η λειτουργία της πλατφόρμας καταγγελιών report.oasa.gr»
- Πυρκαγιά σε παλιά καφετέρια στους Αγίους Αναργύρους – Δείτε εικόνες
- Ζαχαράκη: «Δεν καταργούνται οι πανελλήνιες, θα προσμετρώνται οι βαθμοί και των τριών τάξεων του Λυκείου»
Κύρια Θέματα


















ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί

ΛΗΞΙΑΡΧΕΙΟ

ΚΥΡΑΝΑΚΗΣ

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΜΕΤΡΟ

ΑΣΦΑΛΙΣΗ

ΚΑΙΡΟΣ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΓΙΟΡΤΗ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

ΟΠΕΚΕΠΕ
