Επίσημη πρόσκληση προς τον Πρόεδρο της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν, απηύθυνε ο πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον, για τη διάσκεψη κορυφής που θα διεξαχθεί, με θέμα τη δημιουργία εμβολίου κατά του κορωνοϊού.
Όπως επισημαίνει το Αθηναϊκό–Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η διάσκεψη θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Ιουνίου, όπως ανακοίνωσε η πρεσβεία της Μεγάλης Βρετανίας στη Ρωσία.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της βρετανικής πρεσβείας «Στις 4 Ιουνίου η κυβέρνηση της Βρετανίας θα διοργανώσει το Global Vaccine Summit 2020. Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον, προσκάλεσε επισήμως τον Ρώσο Πρόεδρο, Βλαντίμιρ Πούτιν, να συμμετάσχει στη διαδικτυακή συνάντηση κορυφής».
Την ίδια ώρα, υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση πως αντικείμενο της διάσκεψης θα είναι η αξιοποίηση όλων των απαραίτητων πόρων για τη στήριξη της Παγκόσμιας Συμμαχίας για τα Εμβόλια και την Ανοσοποίηση, (Global Alliance for Vaccines and Immunisation – GAVI Alliance) και η διασφάλιση της πρόσβασης όλων των ανθρώπων στο εμβόλιο.
(ΦΩΤΟ:Screenshot)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ο ΠΑΟΚ αποχαιρετά το 2025 με γέλιο! Νέο βίντεο με τα παρασκήνια του επικού τρέιλερ για τα 100 χρόνια
- Έπεσαν τα πρώτα χιόνια: Στα “λευκά” Πάρνηθα, Ιπποκράτειος Πολιτεία, Πεντέλη αλλά και Εύβοια, vid
- Παπασταύρου: Οι 10 +1 δράσεις του ΥΠΕΝ το 2025 – Ενεργειακές συμφωνίες και «Απάτητα Βουνά» ανάμεσά τους
- Η κοπή της βασιλόπιτας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 41χρονος αλλοδαπός για κατοχή και διακίνηση κοκαΐνης
- Θεσσαλονίκη: Ευχές με πολίτες και επαγγελματίες για καλή χρονιά αντάλλαξε ο δήμαρχος Στ. Αγγελούδης
- Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα Τασούλα: Nα αλλάξουμε όσα μας πληγώνουν, στηριζόμενοι σε όσα μας ενώνουν
- Το εορταστικό μήνυμα του Ρώσου πρέσβη στις ΗΠΑ προκαλεί «πονοκέφαλο» στους διεθνιστές
- Απολογισμός Τσιάρα για το 2025: Σήμερα κλείνει μια δύσκολη χρονιά, ο πρωτογενής τομέας δοκιμάστηκε έντονα
- Υπ. Ανάπτυξης: Παράταση ενός μήνα στις επιχειρήσεις για την ολοκλήρωση εκκρεμοτήτων στο ΓΕΜΗ









