Στην Ουκρανία ο… πόλεμος αλλά στο Βλαδιβοστόκ ετοιμάζουν ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ την επόμενη μέρα!!! ΒΙΝΤΕΟ

Το έβδομο Eastern Economic Forum 2022 που έλαβε χώρα από τις 5 έως τις 8 Σεπτεμβρίου στο Βλαδιβοστόκ της Ρωσίας έβγαλε ειδήσεις...

Συμμετείχαν αντιπροσωπείες από 68 χώρες, μεταξύ των οποίων η Αυστρία, η Βρετανία, οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Γερμανία, η Γαλλία, η Ελβετία, η Ιαπωνία και η Ιταλία.

Κατά τα άλλα όλοι είναι τσακωμένοι, αλλά προωθούν μαζί την επόμενη μέρα στον πλανήτη και μένει να φανεί ποια πλευρά θα κυριαρχήσει: Η Δύση ή η Ανατολή;;;

Το Eastern Economic Forum έκλεισε επίσημα με 290 συμφωνίες αξίας 3,27 τρισεκατομμυρίων ρούβλια, σύμφωνα με την υπηρεσία Τύπου του προεδρικού απεσταλμένου στην Ομοσπονδιακή Περιφέρεια της Άπω Ανατολής, Yuri Trutnev.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο προωθήθηκε η ψηφιακή εποχή ακόμα και τα σκυλιά-ρομπότ που θα αστυνομεύουν τους πολίτες!!!

Το καθετί έχει το αντίτιμό του!!!

Το Eastern Economic Forum είναι μια βασική διεθνής πλατφόρμα για την δημιουργία και την ενίσχυση δεσμών εντός της ρωσικής και παγκόσμιας επενδυτικής κοινότητας και για ολοκληρωμένη αξιολόγηση από εμπειρογνώμονες του οικονομικού δυναμικού της ρωσικής Άπω Ανατολής, των επενδυτικών ευκαιριών που προσφέρει και των επιχειρηματικών συνθηκών σε προηγμένες ειδικές οικονομικές ζώνες.

Το Ανατολικό Οικονομικό Φόρουμ ιδρύθηκε με διάταγμα του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας Βλαντιμίρ Πούτιν το 2015 για να υποστηρίξει την οικονομική ανάπτυξη της Άπω Ανατολής της Ρωσίας και να επεκτείνει την διεθνή συνεργασία στην περιοχή Ασίας-Ειρηνικού.

scr

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί