Στέρησαν την ΓΟΝΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ σε πατέρα επειδή ΔΕΝ ΕΜΒΟΛΙΑΖΕΤΑΙ – Ανοίγει τον Ασκό του Αιόλου ο Καναδάς

Άφωνη η παγκόσμια κοινή γνώμη...

Δικαστήριο του Κεμπέκ στον Καναδά, όπου η χούντα δείχνει να φουντώνει άγρια, ήρε προσωρινά την επιμέλεια ενός 12χρονου από τον ανεμβολίαστο πατέρα του, ο οποίος αντιτίθεται στα μέτρα περιορισμού της ελευθερίας και διαχωρισμού των ανθρώπων.

Η απόφαση αυτή ελήφθη στις 23 Δεκεμβρίου, αλλά αποκαλύφθηκε τώρα από την εφημερίδα Devoir, την οποία επικαλείται η Le Figaro.

Ο δικαστής έκρινε ότι στο πλαίσιο της τρέχουσας υγειονομικής κατάστασης, «δεν ήταν προς το συμφέρον του παιδιού να έχει επαφές με τον πατέρα του, εφόσον ο τελευταίος δεν έχει εμβολιαστεί και αντιτίθεται στα περιοριστικά μέτρα».

Ο πατέρας είχε ζητήσει αρχικά να παραταθεί η περίοδος κατά την οποία είχε την γονική μέριμνα του γιου του, μέχρι το τέλος της εορταστικής περιόδου. Ο δικαστής όμως, αντί γι’ αυτό, του στέρησε όλα τα γονεϊκά δικαιώματά του μέχρι τον Φεβρουάριο, εκτός και αν αποφασίσει στο μεταξύ να εμβολιαστεί.

Ο δικαστής παρατήρησε ότι αποσπάσματα των αναρτήσεων του πατέρα σε ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης, τον έδειχναν «να αντιτίθεται στα εμβόλια και στα μέτρα».

Τα όργανα άρχισαν για τα καλά!!!

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί