Δικαστήριο του Κεμπέκ στον Καναδά, όπου η χούντα δείχνει να φουντώνει άγρια, ήρε προσωρινά την επιμέλεια ενός 12χρονου από τον ανεμβολίαστο πατέρα του, ο οποίος αντιτίθεται στα μέτρα περιορισμού της ελευθερίας και διαχωρισμού των ανθρώπων.
Η απόφαση αυτή ελήφθη στις 23 Δεκεμβρίου, αλλά αποκαλύφθηκε τώρα από την εφημερίδα Devoir, την οποία επικαλείται η Le Figaro.
Ο δικαστής έκρινε ότι στο πλαίσιο της τρέχουσας υγειονομικής κατάστασης, «δεν ήταν προς το συμφέρον του παιδιού να έχει επαφές με τον πατέρα του, εφόσον ο τελευταίος δεν έχει εμβολιαστεί και αντιτίθεται στα περιοριστικά μέτρα».
Ο πατέρας είχε ζητήσει αρχικά να παραταθεί η περίοδος κατά την οποία είχε την γονική μέριμνα του γιου του, μέχρι το τέλος της εορταστικής περιόδου. Ο δικαστής όμως, αντί γι’ αυτό, του στέρησε όλα τα γονεϊκά δικαιώματά του μέχρι τον Φεβρουάριο, εκτός και αν αποφασίσει στο μεταξύ να εμβολιαστεί.
Ο δικαστής παρατήρησε ότι αποσπάσματα των αναρτήσεων του πατέρα σε ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης, τον έδειχναν «να αντιτίθεται στα εμβόλια και στα μέτρα».
Τα όργανα άρχισαν για τα καλά!!!
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Λίβανος: Ξεπέρασαν το 1 εκατ. οι εκτοπισμένοι
- Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Η Κίνα ανακοίνωσε την αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας σε τέσσερις χώρες
- Βανς για τις επιφυλάξεις του σχετικά με τον πόλεμο στο Ιράν: «Εμπιστεύομαι τον Τραμπ»
- “Γι’αυτό μου αρέσει τόσο πολύ ο Σοπέν” – BINTEO
- Το πιο διάσημο γουρούνι του κόσμου έχει 1,1 εκατ. followers στο Instagram – Ωστόσο έχει μια ιδιαίτερη «ικανότητα» (Vid)
- Στο Αυτόφωρο οι 8 συλληφθέντες για λεκτική βία εναντίον δημοσιογράφων στο γήπεδο της Τούμπας
- Ο ΟΗΕ καταγγέλλει τον αναγκαστικό εκτοπισμό δεκάδων χιλιάδων Παλαιστίνιων από την κατεχόμενη Δυτική Όχθη
- Θεσσαλονίκη: Από την Πέμπτη 2/4 σε ισχύ το Πασχαλινό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων
- Οι Κίλιαν Μέρφι, Ντάνιελ Κρεγκ και Μισέλ Γουίλιαμς έρχονται στην Ελλάδα
- Επίδομα ανεργίας για τους ναυτικούς: Τι δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ, τι δήλωσε ο Κικίλιας









