«Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ)… επιδιώκει να κάνει πολλές χώρες να υπογράψουν έναν τροποποιημένο Διεθνή Κανονισμό Υγείας και μια νέα Συνθήκη», είπε ο Dr. Mike Yeadon, διάσημος ανοσολόγος, επιστημονικός ερευνητής και πρώην αντιπρόεδρος στον κολοσσό φαρμάκων Pfizer Inc, αναφερόμενος στην επερχόμενη Συμφωνία για την Υγεία, η οποία ενέχει κινδύνους επιβολής διεθνούς δικτατορίας (ΕΔΩ).
Μάλιστα, λένε πως πρέπει να παρθούν μέτρα, παρά το γεγονός πως η πανδημία που επικαλούνται είναι άγνωστη και θεωρητικό κατασκεύασμα (ΕΔΩ)!
Και συνέχισε:
«Έχω ορισμένα προβλήματα με αυτό.
Αν συνέβαινε μια νέα πανδημία, εξ ορισμού, είναι νέα. Κανείς, επομένως, δεν γνωρίζει τι είναι σωστό να πράξουμε.
Αλλά θα έχει ως εξής: θα υπάρχει ένα άτομο, ένας οργανισμός, ένα άτομο στην κορυφή του, στο Π.Ο.Υ, το οποίο αποφασίζει τι θα συμβεί. Λοιπόν, μόλις σας είπα ότι κανείς δε γνωρίζει τι είναι σωστό να πράξουμε. Κάθε χώρα και κάθε περίπτωση διαφέρει!
Αυτό είναι το τέλος της δημοκρατίας όσον αφορά την υγεία.
Έτσι, αν αποφασίσουν ότι πρέπει να τεθείτε σε καραντίνα ή ότι πρέπει να εμβολιαστείτε, θα σας εκβιάζουν με την ψηφιακή ταυτότητα και τα χρήματά σας (ΕΔΩ)».
Δείτε το βίντεο:
photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- “5ο Santa SUP”: Άη Βασίληδες ανέβηκαν σε σανίδες και γέμισαν με χρώμα τον Θερμαϊκό
- Τηλεφωνική επικοινωνία Τραμπ – Στάρμερ για τον πόλεμο στην Ουκρανία
- Λαμία – Αποχώρησαν οι αγρότες από τα διόδια Τραγάνας
- Ποιά ώρα να τρώμε βραδινό για να μην πάρουμε βάρος και να μην αυξηθεί το σάκχαρο
- Οι ΗΠΑ αναχαίτισαν ένα ακόμη πλοίο κοντά στη Βενεζουέλα
- Αποκλεισμένη η διέλευση οχημάτων στα Πράσινα Φανάρια – Κλειστός για μεταφορές ο Προμαχώνας
- Χιλιάδες ντυμένοι με στολές…γιόρτασαν το χειμερινό ηλιοστάσιο στο Στόουνχεντζ, vid
- Σκωτία: Τι αποκάλυψε μυστηριώδης μαζική ταφή 3.000 ετών της Εποχής του Χαλκού
- ΕΛΑΣ: Εξιχνιάσθηκε ένοπλη ληστεία με λεία 180.000 ευρώ – Δύο συλλήψεις
- Το θέμα που συντηρείται ακόμα – Οι κοινωνίες πρέπει να ανησυχούν;
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
ΑΓΟΡΕΣ
ΑΛΚΟΟΛ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ
ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
ΤΣΙΑΡΑΣ









