Οκτώ άνδρες συνελήφθησαν στο πλαίσιο έρευνας σχετικά με τη διαδικτυακή ρατσιστική επίθεση σε παίκτη της Tότεναμ (σ.σ: δεν έγινε γνωστό το όνομά του) που έγινε τον περασμένο μήνα, όπως ανακοίνωσε σήμερα η Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου.
Σύμφωνα με την αστυνομία, η έρευνα –που έφερε τη σύλληψη των 8 ατόμων- πραγματοποιήθηκε αφού ένας παίκτης της Τότεναμ δέχθηκε «εξαιρετικά προσβλητικά και ρατσιστικά σχόλια» στο Twitter μετά την ήττα με 3-1 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την Premier League στις 11 Απριλίου.
Η Τότεναμ είχε καταδικάσει την «αποτρόπαια» ρατσιστική επίθεση του Νοτιοκορεάτη Σον Χέουνγκ-Μιν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά το παιχνίδι.
«Δεν υπάρχει μέρος για ρατσισμό πουθενά στο παιχνίδι και στην κοινωνία μας» ανέφερε ο σύλλογος στο Twitter, συγχαίροντας την αστυνομία για τις ενέργειές της.
(φωτο: photo screenshot)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ρώσος Υφ. Εξ.: Τα κύρια θέματα ανάμεσα σε Ρωσία και ΗΠΑ παραμένουν ανεπίλυτα
- Γ. Αυτιάς: Να δοεθί πρόσθετη οικονομική στήριξη για την Κρήτη λόγω των αυξημένων μεταναστευτικών ροών
- Αγριεύει η κατάσταση με τις πολεμικές ετοιμασίες στη Γερμανία: Ποιοί κινδυνεύουν με πρόστιμο
- Μήνυμα Κίνας προς ΗΠΑ σε σχέση με τα πυρηνικά όπλα
- Τι δήλωσε η Σδούκου για τις μετακινήσεις εν μέσω κινητοποιήσεων
- Σοκαριστικό αυτό που συμβαίνει στην Αυστρία! Πόσο χειρότερα μπορούν να γίνουν τα πράγματα;
- H Υπηρεσία Μετανάστευσης των ΗΠΑ “ντύνεται” Άγιος Βασίλης και απελαύνει παράνομους μετανάστες, vid
- Ο Κιμ Γιονγκ Ουν περιοδεύει σε ξενοδοχεία μαζί με την κόρη του – BINTEO
- Ο Κυρ. Μητσοτάκης συναντήθηκε με μαθητές του μειονοτικού Δημοτικού Σχολείου Πάχνης Ξάνθης
- Σοκαριστικό βίντεο δείχνει Ινδό γιατρό να γρονθοκοπεί επανειλημμένα ασθενή για ένα παράπονο, vid









