Σοκαριστική αποκάλυψη καθηγητή για τους δημοσιογράφους και τα ΜΜΕ! Έρχεται αλλαγή… vid

Δείτε τι ισχυρίστηκε…

Ο Καθηγητής Jeffrey D. Sachs, τον οποίο είχαν κόψει παλαιότερα οι «δημοκράτες» στο Ζάππειο Μέγαρο στην Αθήνα, έχει πάρει σβάρνα όλα τα μικρόφωνα και προειδοποιεί για την χώρα τους ή μάλλον για τους διεθνιστές της Ουάσινγκτον!

Μεταξύ άλλων, αναφερόμενος στα ΜΜΕ, αποκαλύπτει τι του είπε φίλος του:

«Ο (αγωγός) Nordstream, ανατινάχτηκε. Είχα μια κουβέντα με έναν πολλών χρόνων φίλο και στην πραγματικότητα, συμμαθητή μου από το Χάρβαρντ πριν από δεκαετίες, ο οποίος είναι ανώτερος ρεπόρτερ και, ένας από τους πιο σημαντικούς στις εφημερίδες.

Του είπα, ξέρεις κάτι; Νομίζω ότι οι ΗΠΑ το έκαναν. Και είπε, φυσικά οι ΗΠΑ το έκαναν, ποιος άλλος;

Είπα, ίσως η εφημερίδα σου να αναφέρει κάτι τέτοιο, -μόλις σήμερα είπε οι  Ρώσοι το έκαναν. Και μου είπε, ω! έλα τώρα  Jeff, έλα τώρα!!

Αυτό είναι ένας πραγματικά ταλαντούχος τύπος, επικεφαλής αρθρογράφος, επικεφαλής δημοσιογράφος! Και μάλιστα μου λέει ότι η πασίγνωστη εφημερίδα του έχει πεθάνει και εξαφανιστεί (σ.σ. Ο συστημικός τύπος στις ΗΠΑ καταρρέει και ίσως σε χώρες, όπως η Ελλάδα. Οι περισσότεροι δημοσιογράφοι προκαλούν ακόμα και απέχθεια στον λαό και δεν αποκλείεται να αντικατασταθούν σύντομα από την τεχνητή νοημοσύνη!!! Η αρχή έχει γίνει και στην Ελλάδα».

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-PAP

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί