Σκοτεινό μέλλον: Ο Χαράρι κρύβει την αλήθεια! Νέο ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ

Η τεχνητή νοημοσύνη θα έχει προσωπικότητα!!! Αυτό του ξέφυγε…

Ο Yuval Noah Harari, σύμβουλος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, ανέβηκε στην σκηνή του Frontiers Forum στα τέλη Απριλίου για να μοιραστεί τις… γνώσεις του σχετικά με διάφορα θέματα!

Κατά την διάρκεια της ομιλίας του στο Μοντρέ της Ελβετίας, ο Yuval Noah Harari μίλησε, μεταξύ άλλων, σχετικά με την τεχνητή νοημοσύνη και το μέλλον της ανθρωπότητας”, κρύβοντας όμως την αλήθεια.

Όπως τόνισε:

«Όταν η τεχνητή νοημοσύνη διεισδύει στην γλώσσα, αυτό σημαίνει πως θα μπορεί να καταστρέψει την ικανότητά μας να διεξάγουμε ουσιαστικές δημόσιες συζητήσεις, καταστρέφοντας έτσι την δημοκρατία.

Αν περιμένουμε το χάος, θα είναι υπερβολικά αργά για να την εντάξουμε σε κανόνες με δημοκρατικό τρόπο. Ίσως με έναν απολυταρχικό ή δικτατορικό τρόπο να είναι ακόμη εφικτό να την εντάξουμε σε κανόνες.

Και αν δεν εντάξουμε την τεχνητή νοημοσύνη σε κανόνες εγκαίρως, δεν θα μπορούμε να διεξάγουμε έναν ουσιαστικό δημόσιο διάλογο πια.

Έτσι, για να ολοκληρώσω, έχουμε ουσιαστικά συναντήσει μόλις μια εξωγήινη νοημοσύνη, όχι στο εξωτερικό διάστημα αλλά εδώ στην Γη.

Δε γνωρίζουμε πολλά σχετικά με αυτήν την εξωγήινη νοημοσύνη πέρα απ’ το ότι αυτή θα μπορούσε να καταστρέψει τον πολιτισμό μας.

Έτσι, θα έπρεπε να βάλουμε φρένο στην ανεύθυνη ανάπτυξη αυτής της εξωγήινης νοημοσύνης μέσα στις κοινωνίες μας και να εντάξουμε την τεχνητή νοημοσύνη σε κανόνες, πριν εντάξει εκείνη εμάς (σ.σ. Η τεχνητή νοημοσύνη θα έχει προσωπικότητα δεν θα λειτουργεί ως ένας υπολογιστής που θα λαμβάνει εντολές – ΕΔΩ η Αλήθεια)!!!!!

Δείτε στο βίντεο ποιους κανόνες προτείνει ο Χαράρι:

photo freepik

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί